– Pa vjerujem da bi. Prava ljubav ne bira ni mjesto ni vrijeme. Kada se dvoje prepoznaju, nije ništa bitno. Prava ljubav uvijek nađe put kako da spoji dvoje ljudi. Ivan je ponosan na to što je bio vrijedan kao momak i što je pomagao svojim rođacima. Na taj način je pomagao i svojoj porodici – rekla je za „Blic” Jelena Tomašević.

Na pitanje da li je nekada išla na pijacu i kako su tamo bake reagovale kada su je prepoznale, Jelena kaže:

– Da, idem na pijacu. Naročito sam išla dok sam živjela u centru grada. Tada sam odlazila do Bajlonija. Bake su me nekada prepoznale, a nekad ne. Sve zavisi kako dođem obučena. Ako imam kapicu, onda i ne. U svakom slučaju se lijepo ispričam s njima. Meni je to beskrajno simpatično kada one krenu da pričaju. Sada smo u novom kraju, pa sve kupujemo u supermarketu.

Od kada su iz stana prešli da žive u kuću, Jelena se više posvetila kulinarstvu.

– Trudim se da kada god imam vremena kuvam. I to me opušta. Počela sam da uključujem Ninu sam pustila još dok je bila mala da mi pomaže. Mislim da je to odličan recept za sve mame da zaposle svoju djecu jer se onda ona osjećaju da su nešto doprinijela. Od kada smo se preselili u kuću moram da se pohvalim da Ivan i ja više kuvamo. Ne znam da li je to zbog kuće ili položaja zvijezda, ali smo se više aktivirali na tu temu i stvarno je lijep osjećaj – kaže ona kroz smijeh.

Ivan je često u Rusiji gdje snima nove projekte, Jelena kaže da joj nedostaje svakog trenutka.

– Ivan nam uvijek nedostaje, kada snima, radi. Sva sreća pa su snimanja u Rusiji takva da može često da dođe u pauzama snimanja. Sada je bio kući duže, ali se opet vraća. Kod njega se nikad ne zna kada će otići i vratiti se. I ta neka blaga neizvjesnost daje čar.

Skočiću padobranom

– Kada sam bila djevojčica voljela sam razne vrste sportova. Kada sam odrastala razmišljala sam kako bi bilo dobro da skočim bandži-džampom ili padobranom. Ali, od kada sam se porodila za tako drastične promjene u svom životu ne znam da li bih se usudila. Mislim da bih to dobro podnijela jer nemam strah od visine i od letnenja. Sve mi je to zanimljivo. Eto ideje za sljedeći spot.