Jelena Tomašević: Žena koja se njeguje duhovno je i fizički lijepa

 

Pjevačica Jelena Tomašević važi za jednu od najljepših dama sa domaće javne scene. Nije pristalica estetskih zahvata, već voli da sebe nJeguje preparatima na prirodnoj bazi.

– Mislim da je svaka žena koja se njeguje prije svega duhovno, a onda i fizički je lijepa.

Ona dodaje da uživa u tome da njegujem prirodni izgled.

– Već godinama odlazim na tretmane kod doktorke Nevenke Dokamnović i zaista sam zadovoljna učinkom. Idem na mezoterapiju, biološke tretmane, hemijski piling lica i PRP. Sve to doprinosi da mi koža bude jedra, zdrava i svježa, čak i nakon višenedjeljnog cjelodnevnog držanja šminke na licu- rekla je ranije Jelena za “Hello” i dodala:

– Dan počinjem umivanjem, pranjem zuba i nanošenjem hidratantne kreme, dok uveče detaljno čistim lice, umivam se “La Roche Posey” gelom i stavljam serum na bazi vitamina C.

Jelena je istakla da nije od onih dana koja bira parfeme u odnosu na godišnja doba.

– Postoje oni koji mi prijaju i oni koji mi ne prijaju. Ne volim sladunjave mirisne note, a sve ostalo dolazi u obzir. Trenutno koristim “Coco Chanel Mademoissele”, a jako mi se dopada i “Chanel Chance Eau Tendre”.

Prema njenim riječima dopadaju joj se sjajevi u boji kajsije i roze nijansama, jer usnama daju svježinu.

– Kada mi se stilski i po koloritu slaže sa odjećom, stavim crveni karmin, a što se sjenki tiče, moj izbor uvijek su zemljani i zlatni tonovi.

Slični članci

Ostavi komentar