Kako da zamislite želju da bi se ona ispunila: Ovako funkcioniše Zakon ostvarenja želja

Otkrićemo vam tajnu kako funkcioniše Zakon ostvarenja želja: sve što je čovjek dobio u životu, prvo je to zamislio u svom mozgu.

Sve slike o kojima razmišljamo materijalizuju se u našim životima zahvaljujući Zakonu ostvarenja želja.

Sjećate se one poznate izreke: “Kakve su ti misli, takav ti je život!” E, upravo vam o tome govorimo!

Kako pravilno zamisliti želju da bi se ostvarila?

Ispunjenje želje se zasniva na vjeri. Ako vjerujete da će vam se želje ispuniti, one će se stvarno i ispuniti! Ako postoji vjera, tada se pojavljuje energija koja transformiše misli u stvarnost, mada ne odmah, ali vremenom. Sve dođe na svoje u tvoje vrijeme. Ne u svoje, već u tvoje!

Što je želja složenija, to je više vremena potrebno da se želja ostvari. Svemiru je uvijek potrebno vrijeme. Zamislite šta bi se dogodilo kad bi se svaka naša misao momentalno ostvarila…

Često se dogodi da želimo jedno, ali sa užasom zamišljamo šta će se dogoditi ako se dogodi suprotno. Tako “dajemo snagu” ovom svom strahu da se ostvari, pa se onda pitamo zašto su stvari krenule po zlu. Strahovi i sumnje nas zbunjuju i njih moramo da se riješimo!

Vi stvarate svoju sudbinu!

Slobodno provjerite da li ovaj Zakon ostvarenja želja funkcioniše. Jako zaželite nešto trivijalno, neku sitnicu i čekajte… Dajte Univerzumu šansu. Opišite sve detaljno, osjetite svoje emocije i iznenadićete se sigurno kada se ovo što ste poželjeli i ostvari. A potom – samo je nebo granica!

(stil)

Related posts

Ostavi komentar