Katarinu ste zavoljeli u seriji “Folk” i TLZP, proživjela je nasilje, a danas je izrasla u pravu ljepoticu

Sjećate li se serije “Folk” koja je svojevremeno emitovala na jednoj domaćoj televiziji? Priča je o mladoj pjevačici koja počinje da pjeva u kafani, a potom lagano postiže vrtoglavi uspjeh. Međutim, tokom tog puta ona nailazi na razne prepreke, a kako je veoma neiskusna, sa nekim ljudima u životu zaista ima problema.
S obzirom na to da serija prati život pjevačice od najranijih dana, uloga mlade Zvezdane Anđelković povjerena je Katarini Bogićević.

Kaća je odlično dočarala kako se mlada zvijezda snalazi u surovom vremenu, a nakon što je odigrala glavnu ulogu, nestala je sa glumačke scene.

Poslije serije “Folk” Katarina je veliku pažnju privukla u muzičkom talent šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Svojim talentom sve je oduševila, pa je poslije svakog izvođenja dobijala pozitivne komentare.

Međutim, kada se završio serijal Kaća je otišla za rodnu Crnu Goru i od tada se rijetko pojavljivala u medijima.

Ponovo, je privukla pažnju javnosti kada je priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, zbog čega je mnogo propatila.

– Mnogo su me maltretirali u osnovnoj školi. To je bilo nenormalno, zbog toga sam promijenila odjeljenje. Imala sam drugarice, bukvalno su bile “mean girls” (zlobne djevojčice) – najjače, najljepše… Ako uradiš bolje test od njih, one te sačekaju i fizički nasrnu na tebe.

– Jedna od njih mi je slomila prst, poslije fizičkog. Igrale smo fudbal, njih četiri protiv nas dvadeset cura. Naravno, nas je bilo više i pobijedile smo. Bila sam kapiten moje ekipe, imali smo deset, jedanaest godina. Poslije toga su me sačekale. Poslije toga nisam išla u školu neko vrijeme, a tata me je prebacio u drugo odjeljenje – priznala je Katarina ranije.

To vrijeme je iza nje pa danas Katarina uživa u srećnoj vezi sa crnogorskim manekenom Markom Došljakom.

Slični članci

Ostavi komentar