Kažeš ne u verziji slovenačkog pjevača i modela

Poslije ljetnje pjesme “Pusti ga da traje“ koja je dobro primljena na radio stanicama, Matjaž Kumelj slovenački pjevač i model odlučio je da u akustičnoj verziji snimi hit pjesmu Saše Kovačevića – Kažeš Ne.

 

Mora se priznati da obrada pjesme koju Matjaž pjeva na srpskom jeziku odlično zvuči, ali i da Matjaž  i Saša i fizički veoma liče.

image001

Matjaž Kumelj, rođen je 2. aprila 1987. u okolini  Novog mesta u Sloveniji. 2012 postao je Mister Universe Slovenije, a sledeće godine predstavljao je Sloveniju na Svjetskom prvenstvu Mister Universe 2013. koje se održalo u Dominikanskoj Republici.

Muzičku karijeru započeo je u grupi  4Plai, koja je osnovana 2005. Grupa je  2010. preimenovana u All 4 Plai, i sa njom je Matjaž nastupao na brojnim domaćim i međunarodnim muzičkim festivalima osvajajući priznanja.

Maneken savršenog tijela ali i izuzetnog muzičkog talenta nakon učešća u šou Tvoje lice zvuči poznato 2014. započinje solo muzičku karijeru. U jesen iste godine objavio je svoj prvi solo singl “Daj mi dan.” 2016. Sledi “Hemija” i “Kako, zašto?”, Duet sa Alenkom Godec.

Od juna 2015. godine igra ulogu Neba u slovenačkoj verziji mjuzikla Mamma Mia!

Predlog: Kristina.K.

Slični članci

Ostavi komentar