Kristina Radenković: Trenutak kad sam zavoljela sebe

Ona je svestrana i lijepa. Kristinu Veljković naša publika gleda u TV kvizu “Slagalica” koji od 2012. vodi sa koleginicom Marijom Veljković sa kojom ima i Jutjub kanal “Trudnoća je dar”.

Lijepa Novosađanka koja već dugo živi u Beogradu, majka trogodišnje Tare prvu zapaženu telvizijsku ulogu imala je u seriji “Ono za ljubav”i “Priđi bliže” je a sada će je crnogorska publika ponovo gledati u predstavi „Sex bomb“ koja je već igrana u Crnoj Gori.

Predstavu “Sex bomb” igraćete 17. aprila u Pljevljima. Već ranije ste igrali istu predstavu u CG, kakve su reakcije naše publike?

Skoro smo je igrali u Bijelom Polju, rodnom mjestu moga supruga i bilo je divno. Reakcije publike su svuda iste, mnogo smijeha tokom cijele predstave.

U predstavi igrate sa prijateljicom i koleginicom iz “Slagalice” Marijom Veljković. Da li je to prednost ili mana? Desi li se neka čarka između vas dvije?

Mi se već toliko dobro poznajemo da su čarke zaista rijetke. U stvari rijetko ih i ima jer Marija baš i ne umije da sukobljava. Sarađujemo uspješno na tri fronta i kao porodica smo.

Vi i Marija imate Jutjub kanal Trudnoća je dar. Koliko trudnoća, i u kom smjeru, “promijeni” ženu?

Ukoliko imate sreće, trudnoću i ne osjetite, ali u našem slučaju nije baš bilo tako. Svakako, trudnoća uspori, umiri ženu i otvori joj cio jedan novi svijet. Tako je i nastao naš kanal Marija i Kristina, na kom isključivo dijelimo lična iskustva i naglašavamo da nismo ljekari već da govorimo kao majke.

Živimo u vremenu loših navika. Turbofolka, rijalitija, kriminala koji je izraž više nego ranije. Kako sačuvati dijete od loših uticaja. Da li strepite?

Uvijek smo živjeli u lošem vremenu. Mi za svako vrijeme kažemo da je loše i puno kriminala,  turbo folka…I devedestih kad sam ja odrastala bilo je loše. Sada je mnogo bolje. Bar postoje mobilni telefoni i moći ću da čujem dijete kad god želim, a ne da zovem na fiksni do besvijesti dok se ne javi. Što se tiče muzike, jednom sam sa vašara u mom selu, donijela u babinu kuću kasetu jedne poznate narodne pjevačice. Otac je izgazio. Više mi nikad mi nije palo na pamet da slušam turbofolk. Eto rješenja.

Da li, i kada sebe doživljavali kao seksi i privlačnu ženu?

Iskrena da budem, dok se nisam porodila, nisam sebe zavoljela.

Šta vas čini srećnom i zadovoljnom ženom?

Moja porodica, moje dijete, moj suprug, moji kućni ljubimci, moji prijatelji, posao koji volim, turska kafa ujutru, pomorandže, svašta nešto.

Tekst: R. Novaković

Slični članci

Ostavi komentar