Legendarni roker postao sveštenik

 

Frontmen grupe Aerosmith, 70-godišnji Stiven Tajler pohvalio se da je postao sveštenik Univerzalne životne crkve, a to znači da će ubuduće moći da vjenčava parove u Americi.

Vođa “Aerosmita” Stiven Tajler je pohađao kurs na internetu koji organizuje Univerzalna životna crkva, online crkvena zajednica koja nudi “mogućnost zaređivanja za ljude različitih kultura, vjeroispovesti i uvjerenja”.

Kurs je platio 80 dolara, a nakon uspješnog pohađanja i dobijenog seritifikata roker je dobio status sveštenika i dozvolu da vjenčava parove. Minimalna cijena njegovih uslova, kako piše TMZ, jeste 200 hiljada dolara.

Nakon što je prošlog vikenda pomogao da razmene zavete njegov sin i njegova verenica, Tajler želi da nudi usluge i drugima, a prvo je krenuo od svojih kolega.

Tako se odmah ponudio da vjenča pjevača Džustina Bibera i manekenku Hajli Boldvin koji su se vjenčali samo u opštini u Njujorku, ali ne i u crkvi.

“Džastine, treba da se vjenčaš, a ja sam pravi čovjek za to”, poručio je Stiven, dodavši da je i bubnjar Mik Flitvud nedavno postao sveštenik.

(b92)

 

Slični članci

Ostavi komentar