Lena Kovačević: Uz humor se bolje živi!

Čarobni glas Lene Kovačević topi i najtvrđa srca, a miluje dušu. Ova lijepa žena damakog držanja sve fascinira izgledom, ali i muzikom koju stvara. Suprug Veljko, kao i sinovi Vuk i Teodor su njena velika podrška.


Koliko vas je korona poljuljala na poslovnim, ali i na privatnom planu?
-Poljuljala nas je sve realno. Trudila sam se da u pauzama kada se situacija smirivala snimam novu muziku… Tako da je važno što sam 2020. godine puno toga novog snimila a što ostavljamo za 2021. da prestavimo publici.


Nedeljama unazad sluša se vaša obrada pjesme “Leto je” kojoj ste dali poseban nježni pečat. Mnogi u komentarima ostavljaju da vaš glas miluje i da se osjeća kultura. Koliko vam to daje vjetar u leđa?
-Drago mi je naravno da je naisla na sjajan odziv pjesma i zaista me raduje kad ljudi uživaju u nečemo na čemu smo radili. Na kraji sve svodi na to – da nekome to prija i da muzika u ovo vrijeme kakvo je sada posebno nas podiže.


Vrlo ste odmjereni, dama od stila. Jel’ se to uči u kući ili se s tim rađa?

-Hvala na komplimentu, ja se prirodno tako osjećam i ponašam pa ne mogu da lociram tačno odakle dolazi, samo znam da je nekako uvijek bilo meni važno da se osjećam dobro u svojoj koži.


Šta učite djecu? Šta da nikada ne zaborave?

-Da budu prije svega dobri, da razmišljaju i budu empatični. I voljela bih da znaju da od svega pomalo naprave šalu, uz humor se bolje živi!


Šta za vas predstavlja Nova godina?

-Obično je to vreme koje nekako nas sve zbližava, pravi neku rekapitulaciju prethodne godine i daje vreme za predah. Puno sam radila prethodnih godina, posebno smo mnogo nastupali u decembru pa je taj prvi januar značio vrijeme odmora a ove godine ucimo da praznike doživimo na drugi način.


Da li ste tokom korone preispitivali sebe?-Svakako. Sada smo zaista dobili vrikeme da razmišljamo, voljela bih da neke zaključke sačuvam i za kasnije, da ne zaboravim.


Da li nas u 2021. očekuje neka nova pjesma?

-Bože zdravlja očekuje nas nekoliko novih pjesama, i dueti i moji singlovi, tome se zaista radujem jer imamo opasno lijepu muziku!

Rajka Novaković

Related posts

Ostavi komentar