Lena Kovačević: Redovna “kućna” njega daje rezultate na duge staze

Lena Kovačević: Redovna “kućna” njega daje rezultate na duge staze

Poslije hitova “Zauvek”, “Cafe” i “Dubine”, nedavno nam je Lena Kovačević predstavila novu pjesmu “Samo da mi je” koja je za vrlo kratko vrijeme došla u sam vrh slušanosti. Lijepa pjevačica koja je  sa djecom i suprugom dio odmora provela u Luštica Bay za magazin “Hello” otkrila je tajnu njene ljepote.

Koje tretmane radite pred odlazak na ljetovanje?

– Ljubitelj sam maski i pilinga, koje često donosim s putovanja. Volim mala pakovanja, jer mogu da ih ponesem kad negdje idem. Rado koristim i noćne maske. Mislim da redovna “kućna” njega daje rezultate na duge staze.

Koje boje karmina, sjenki i lakova za nokte najčešće nosite tokom ljeta?

– Sviđaju mi se jarke boje, koje ljeti posebno lijepo stoje, mada ne zapostavljam ni takozvane nude nijanse. Zrače šikom i klasikom koja uvijek dobro izgleda. Uz preplanuo ten, dopadaju mi se čak bijele i ostale izuzetno svijetle boje sijenki, ali i lakova. Mnogo mi se sviđa takav kontrast. Oduševljena sam najnovijim Matte Shaker karminom, a posebno nijansom Yammy pink.

Na koji način njegujete kožu lica, da li praktikujete i neki narodni savjet kada je riječ o njezi?

– Volim miris limuna i citrusa. Dva puta nedjeljno radim pilinge i stavljam maske, po potrebi. Da se nisam opredijelila za muziku, sigurno bih izabrala neko zanimanje u oblasti kozmetike ili šminke.

Koji su vaši jutarnji rituali?

– Čistim kožu ujutru i uveče balmom na bazi ulja, posebno u zimskom periodu kako koža ne bi bila isušena. Koristim i neki hidrirajući tonik, ujutru je to hidratantna krema dok uveče volim da stavim serum ili takođe neki balm na bazi prirodnih sastojaka.

(hello, story)

Slični članci

Ostavi komentar