Ljepša strana Podgorice

Ljepša strana Podgorice

U Podgorici je prije nekoliko dana otvoren Podgorički praznični pazar. Na Trgu u Podgorici okupio se veliki broj posjetilaca koji su obilazili postavljene štandove.

Gradonačelnik Ivan Vuković, prilikom otvaranja, poželio je dobrodošlicu na Pazar, te istakao da će ponuda iz godine u godinu biti još bogatija.

“Drago nam je što smo istrajali u namjeri da glavnom gradu podarimo onaj sadržaj zbog koga smo do prošle godine morali da idemo u veće evropske gradove. Međutim, sad ono što imamo u neposrednom okruženju, u Beogradu, Zagrebu, Budimpešti, Beču imamo i u Podgorici i ovaj Pazar će svake godine biti sve ljepši i sadržajniji”, istakao je gradonačelnik Podgorice na otvaranju Podgoričkog prazničnog Pazara koji će trajati do 2. januara.

View this post on Instagram

#blingbling 🌟🌟🌟

A post shared by Ana Cadjenovic (@anachaky) on

Ono što se može vidjeti ovih dana jeste praznična euforija koja se može osjetiti i u glavnom gradu Crne Gore, koja je prošlih godina itekako nedostajala barem kada je riječ o propratnim elementima koje krase, kako je i sam gradonačelnik rekao, ostale gradove bivše Jugoslavije.

Nasmijana lica, fotografisanja kako kraj štandova koja su posebno obradovala mališane, tako i ispod modifikovanih zvijezda pored Narodne biblioteke, su samo neke slike koje krase instagram profile naših sugrađana.

View this post on Instagram

zvijezda ispred zvijezde

A post shared by RADUN BAKIĆ 🧿 (@redzumen) on

Duh koji vlada ovih dana u centru grada, opet je učinio da Trg Republike zaživi i bude konkurent mnogim gradovima u okruženju.

R.N.

Slični članci

Ostavi komentar