Luka Raco: Kvalitetne životne vrijednosti stiču se kod kuće

Luka Raco: Kvalitetne životne vrijednosti stiču se kod kuće

Kulturan, šarmantan, lijep i za djevojke vrlo atraktivan Luka Raco privukao je pažnju javnosti prije nekoliko godina kada se pojavio u seriji “Sinđelići”. Tada kreće njegova velika popularnost, koja ga nije promijenila. Ostao je momak sa manirima koji potiče iz jedne ugledne dorćolske porodice gdje se znao red, rad i disciplina. To je Luku “napravilo” da bude sada jedna izgrađena ličnost koja ostvaruje svoje ciljeve na pravi način idući stepenik po stepenik.

Publika vas je zavoljela u “Sinđelićima”. Da li ste srećni što ste već prvom ulogom tako brzo kupili publiku ili je to mač sa dvije oštrice?

Može se reći da je mač sa dvije oštrice, ali isto tako nekako su stvari došle na svoje mjesto. Iz dana u dan imam momente (već godinama) da li je sve ovo stvarno što se dešava, tako da mogu slobodno reći da svakoga dana proživljavam neke nove trenutke sreće.

U seriji “Igra sudbine” na početku smo vas vidjeli kao nadmenog momka, ali kako serija odmiče reklo bi se da će se i Aleksa mijenjati. Kada ste dobili ulogu šta vam se najviše dopala kod vašeg lika?

Proces kroz koji lik Alekse prolazi, da bi spoznao pravog sebe. Drastične promjene, izazvane životnim okolnostima koje ga vremenom oblikuju.

Da li nas  bahatost može dosvesti do sunovrata?

Uvijek.

View this post on Instagram

🎬 20.januar 📽 @prvatelevizija #smartmedia

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on

Vrlo ste kulturni i odmjereni. Danas je to rijetkost. Od koga ste naučili manire. Da li to dolazi od kuće, rađa se sa tim ili godinama gledate od drugih pa “kupite” ono najbolje?

Mislim da je teško da ja na to odgovorim, ali da i dalje održim reputaciju, hvala na komplimentu. Rekao bih da su na kraju dana ipak za to zaslužni moji divni roditelji Rista i Radmila.

Kakav tip djevojaka vas može osvojiti?

Jednostavno se energije moraju poklopiti, kada bih znao šablon sve bi bilo mnogo lakše.

Šta vas čini sretnim i zadovoljnim momkom?

Porodica, prijatelji, da svakodnevno budem okružen dobrim ljudima.

Kome više volite da se povjerite mami ili tati?

Da se tata ne naljuti, ali ipak mami više.

Da li svaki muškarac koji poštuje i sluša majku, takav će biti i sa djevojkom?

Ne kažu za džabe sve je iz kuće, tako da ukoliko steknemo neke kvalitetne životne vrijednosti, nekako mi je logično da će se to prenijeti i sjutra na našu porodicu.

Preko čega nikada u životu ne biste mogli da pređete?

Izdaje.

Rajka Novaković, foto: Aleksandar Krstović

Slični članci

Ostavi komentar