Luksuzna l’Etoile du Nord brvnara proglašena šestu godinu zaredom najljepošom na svijetu

Luksuzna l’Etoile du Nord je na korak od padina svetski poznatog skijališta Val d’Isere u francuskim Alpima, a prema izboru World’s Best New Ski Chalet 2023, ovo je najlepša brvnara na svetu.

Ako bismo morali da dodelimo arhitektonski stil svakom godišnjem dobu, onda bi zimu nesumnjivo simbolizovale brvnare. To su one veličanstvene kuće, koje su izgrađene na snežnim obroncima planina i idealna su utočišta za svakoga ko traži beg od gužve i vreve svakodnevnog života. Nude opuštanje, toplinu i nenadmašan pogled, a takav je slučaj sa l’Etoile du Nord, koja se nalazi na korak od padina Val d’Isere u francuskim Alpima.

Ova vila od 710 kvadratnih metara, u vlasništvu grupe za iznajmljivanje luksuznih vila Le Collectionist, nedavno je osvojila prestižnu nagradu za najbolju novu skijašku kuću na svetu 2023, što je čini najlepšom brvnarom na svetu šestu godinu zaredom. Prelepa planinska kuća ističe se po spoju savremenog i tradicionalnog stila, a dizajnirao ju je Manuel Nogueira, osnivač i direktor AndArchitects.

Među najupečatljivijim stvarima koje se mogu videti u ovoj luksuznoj zimskoj kolibi su mermerno kupatilo sa ogromnom kadom, ali i fantastične spavaće sobe sa pogledom koji oduzima dah. U suterenu se nalazi potpuno organizovani spa sa saunom, hamamom i salom za masažu, tako da se možete maksimalno opustiti.

Vrhunac brvnare? Zatvoreni bazen, dimenzija 6 sa 2,7 metara. Jedina stvar koja bazen odvaja od spoljašnjeg okruženja je ogroman stakleni zid, tako da možete uživati u snežnom pejzažu dok se kupate u toploj vodi. Nakon toga možete otići u bioskop, koji se takođe nalazi u podrumu, i uživati u omiljenom filmu.

Sa mnoštvom usluga na kojima bi pozavideo svaki hotel sa pet zvezdica, chalet l’Etoile du Nord svojim gostima nudi jedinstveno iskustvo u jednom od najlepših predela francuskih Alpa. Što se tiče cene za svakoga ko želi da je iznajmi, potrebno je izdvojiti 118.240 evra nedeljno prema zvaničnom sajtu Le Collectionist.

(luxlife.rs)

Related posts

Ostavi komentar