Magazinnina i Top Hill vas nagrađuju ulaznicama za Severinin nastup

Magazinnina i Top Hill vas nagrađuju ulaznicama za Severinin nastup

Od mjuzikla ‘’Frane Štrapalo’’, preko rok opere ‘’Karolina Rječka’’, filma ‘’Gdje je nestala Slovenija’’, Hrvatske predstavnice pjesme Evrovizije 2006, Severina je postala kult Hrvatske a i regionalne muzičke scene. Ova pjevačica na Top Hillu u nedjelju otpevaće pored svojih dobrih hitova i nove singlove ‘’Tutorial’’ i ‘’Od ljeta do ljeta’’ koji su oborili sve rekorde ove sezone.

A nakon Severine, takođe u okviru ‘’Balkan soul-a’’, u utorak 17. jula nastupaće popularni izvođač koji je doneo novi zvuk na našim prostorima, Rasta.

Za Severinin nastup darujemo vam 2x po 2 karte za najbrže koji pošalju ime prezime i broj telefona na mejl redakcija@magazinnina.me

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvenoj mreži stranice Top Hill (FaceBook, instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu:www.tophill.me.

Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cijenama u pretprodaji online na gigstix.com ili na svim Gigstixovim prodajnim mjestima u Crnoj Gori  http://gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar