Maja napravila spektakl za pamćenje

Maja napravila spektakl za pamćenje

Na veliko zadovoljstvo publike Top Hill-a, sinoć je popularna pjevačica Maya Berović, napravila atmosferu za pamćenje pred prepunim klubom.

Ova velika zvijezda današnjice uspjela je da publiku začara svojom nenadmašnom energijom i da natjera tako sve prisutne da plešu uz njene popularne pjesme.

Produkcija je podignuta na zavidnom nivou, prateći plesači su uveličali njen scenski nastup, a njen izgled i dojam parira bilo kojoj svjetskoj zvijezdi.

Za sljedeći nastup na Top Hillu, Maya je spremila još bolji nastup, te je pozvala tim povodom publiku da dođe i 11. avgusta na njeno drugo gostovanje u ovoj sezoni.

Za sve ljubitelje elektronske muzike večeras će nastupiti fantastični duo DJ Sick Individuals, dok će u nedjelju spektakl na Top Hillu napraviti, Lepa Brena.

Za predstojeće nastupe dodjeljujemo 2x po 2 karte. Neophodno je poslati ime i prezime i kontakt telefon na mejl redakcija@magazinnina.me

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvene mreže stranice Top Hill (FaceBook, instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu: www.tophill.me.

Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cijenama u pretprodaji online na gigstix.com ili na svim Gigstixovim prodajnim mestima u Crnoj Gori  http://gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

M.N. foto: promo

Slični članci

Ostavi komentar