Maja Nikolić: Na meni je da djecu zaštitim koliko god mogu, da ih pustim da slobodno lete i žive svoj život

Maja Nikolić: Na meni je da djecu zaštitim koliko god mogu, da ih pustim da slobodno lete i žive svoj život

Maja Nikolić oduvijek je važila za jednu od najljepših, ali i najpozitivnijih voditeljki na televizijskim ekranima. O njenom šarmu oduvijek se govorilo, a malo ko bi mogao da zamisli da Maja pusti suzu. Iako joj se ispred televizijskih kamera to nikada nije dogodilo, priznaje da privatno često plače. Upravo jedan takav trenutak snimila je njena kuma i koleginica Nataša Miljković, koja je snimak na kojem obe plaču podijelila na društvenim mrežama.
– Ja mislim da je to blagotvorno. Mislim da sve lakše mogu da pustim suzu, mogu da zaplačem vrlo lako. Ne znam koliko je to dobro, ali baš mogu da zaplačem vrlo lako i kada je nešto prelijepo, i kada me oduševi i kada me dirne na najpozitivniji mogući način. Kao i kada me nešto dotakne na tužan način – rekla je raznježeno Maja Nikolić.
Voditeljka u braku sa Aleksandrom Nikolićem ima troje djece – Teu, Darka i Tiju.

Foto: promo Andreja Damjanović


Priznaje da je na njih najslabija.
– Mislim da smo svi najosetljiviji kada su djeca u pitanju. Od momenta kada dobijemo djecu, život gledamo kroz tu prizmu da njima bude dobro, da oni budu bezbjedni, srećni i radosni, od tog trenutka, to postaju najvažnije stvari u životu – kaže lijepa voditeljka.
Ipak, priznaje da strahovi kod nje postoje, uprkos tome što su djeca odrasla.
– Mi nemamo dovoljno vremena da krenem da nabrajam čega se sve kao roditelj plašim (smeh). Isto tako se trudim da strahove držim za sebe i da ne dozvolim da moji strahovi na bilo koji način opterećuju moju djecu i da ih koče. To nikako ne bih voljela. Na meni je da se plašim, ali to je moje. Na meni je da brinem i to je moje. Na meni je da ih zaštitim koliko god mogu, da ih pustim da slobodno lete i žive svoj život – kaže Maja Nikolić.


Emisija “Među nama”, koju zajedno vode kume i najbolje prijateljice, postigla je veliku gledanost za kratko vreme. Maja ne krije da su očekivanja velika, a priznaje da je sreća ono što je obuzima svaki put kada radi na novom projektu.
– U suštini je to bila jedna vrlo ozbiljna odluka. Ozbiljno donesena i ozbiljna odluka i za Natašu i mene. Što se zabave tiče, puno je to sreće za nas dvije. Mislim da bi to možda bila preciznija definicija. Puno je sreće, radosti, profesionalnog ispunjenja kada vidimo šta smo sa ekipom uspjele da uradimo za samo mesec, mesec i po dana. Naravno da je sve vreme ekipa uz nas. Nikako nismo samo nas dve. Zadovoljstvo je reč koju bih pre upotrebila – iskrena je voditeljka.
Iako je uvijek besprekorno stilizovana, kaže nam da ne troši mnogo vremena na sređivanje. Sreli smo je na jednom javnom događaju, za koji joj je trebalo da se spremi samo pet minuta.
– Tačno je da mi je trebalo da se spremim pet minuta, ali samo zato što sam završila emisiju upravo i imala sam šminku i frizuru. Kao i spremnu haljinu. Najviše vremena oduzima to premišljanje, a kada odlučim koju ću haljinu da obučem, onda nema nikakvih problema.

(blic)

Slični članci

Ostavi komentar