Manifestacija “Svi na korzo” 12. juna

Manifestacija “Svi na korzo” 12. juna

Modna Komora Crne Gore koja ima licencu za zvanično ime Podgorica Shopping night, po četrnaesti put organizuje manifestaciju Premium Shopping Day u Podgorici, uz partnerstvo Turističke Organizacije Podgorice i glavnih sponzora Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma.

Naziv kampanje je „Svi na korzo” i prvi put je cjelodnevna.

Cilj ove tradicionalne akcije je da skrenemo pažnju građana da i u centru grada i preko Morače postoji veliki broj brendiranih radnji, i butika sa odlicnom ponudom. Cilj nam je takođe da podgoričane ovog dana masovno dovedemo na korzo i da se prisjetimo kako je nekad bilo – kako smo svi šetali korzom, sretali se,  upoznavali, zaljubljivali i bili svi zajedno bez obzira kojem staležu pripadali.

Po uzoru na Barselonu, Milano, Beograd, građani Podgorice, ali i okolnih gradova, kao i turisti sa primorija – imaće priliku da 12.juna. 2019.godine kupuju proizvode poznatih robnih marki po sniženim cijenama. Popusti u radnjama će se kretati od 15% do 50%. Cjelodnevna kupovina koja traje do 22h, predstavlja najavu ljetnjih sniženja koju svi ljubitelji dobre kupovine u Podgorici i cijeloj Crnoj Gori i ovog puta sa nestrpljenjem očekuju. Vlasnici butika ćesami odrediti procenat popustabilo da seradi o cijelom asortimanu  ili pojedinačnim artiklima.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar