Marija Bergam: Glumica neobične ljepote i talenta

Prije 10 dana, 5. aprila napunila je 28. godina. Nesvakidašnje, tajanstvene poput mora pored kojeg je odrasla, crnogorska glumica Marija Bergam ulogom Maje Davidović u seriji „Sjenke nad Balkanom“ pobrala je nepodijeljene simpatije gledalaca. Mnogi je porede sa slavnom Miril Strip, ali svi, bez razlike,  joj predviđaju blistavu glumačku  karijeru.

View this post on Instagram

@gljebdjordjevic @stefanorlic @ivana_temelkovski

A post shared by Marija Bergam (@marijabergam) on

 

Odrasla je u Stolivu kraj Kotora. Sa 16. godina ostvarila je svoju prvu televizijsku ulogu u filmu Klopka 2007. Onda je upisala studije glume na Akedimiji u Beogradu. Nakon završene treće godine nagrađena je iz fonda Dara Čalenić za najbolju glumicu u predstavi „Radnici umiru pjevajući“ na Sterijinom pozorju 2012. Nije to bila jedina uloga u kojoj je Marija pokazala svoj glumački talent ali je jeste vrijedno priznanje za njen glumački rad.

View this post on Instagram

#zivotmoj

A post shared by Marija Bergam (@marijabergam) on

Marija i njen suprug, gluma  Radivoje Bukvić imaju trogodišnjeg sina Danila. Iako žive na dvije adrese, u Beogradu i Parizu gdje Raša uspješno gradi svoju karijeru, odlično funkcionišu a centar njihovog zajedničkog svijeta je Danilo.

MN

Slični članci

Ostavi komentar