Marija Kilibarda: Naučila sam se vremenom da budem nježnija prema sebi jer sam izuzetno samokritična

Marija Kilibarda: Naučila sam se vremenom da budem nježnija prema sebi jer sam izuzetno samokritična

Takmičenje „Tvoje lice zvuči poznato” bez Marije Kilibarde ne bi moglo da se zamisli, a ona otkriva da je jedva čekala da se vrati na scenu, koju doživljava kao svoju.

Gledaoci su u petak uveče imali priliku da vide prvu epizodu pete sezone popularnog šoua, a reakcije su fenomenalne. Sa prelijepom Marijom smo popričali na ovu temu, a ona nam je otkrila kako je proteklo prvo snimanje.

– Mnogo emotivno, nježne emocije su bile dominantne. Bila sam uzbuđena jer se vraćam na tu moju dobro znanu scenu. S druge strane, desilo se nešto prelijepo. Publika obično uđe u studio pola sata prije snimanja i postavlja se žiri, te se poslednje pripreme završavaju. U momentu dok sam bila u šminkernici čula sam svoje ime na razlgasu, jer me je Šeki, naš menadžer, pozvao da dođem na ozvuku. Dok sam u bekstejdžu pokušavala da pronađem kolegu tonca da mi da mikrofon, te da izađem na scenu i probamo sve pre snimanja, desilo se to da nisam mogla da pronađem čovjeka i da sam bez ozvuke izašla na scenu. Kako sam zakoračila, samo sam čula topao i dugotrajan aplauz od studijske publike koja mi je poželela dobrodošlicu na tu scenu koju doživljavam kao svoju. Bilo je toliko emotivno, da mi sada dok vam ovo pričam drhti glas – kaže Marija, i dodaje da period od Nove godine koliko nismo imali prilike da je vidimo na televiziji nije za nju predstavljalo čitavu večnost:

– Nemam osjećaj da je prošlo mnogo vremena jer sam mnogo radila na razvijanju svog privatnog biznisa. Televizija mi uvijek nedostaje kada nisam na njoj, ali sam imala nekoliko gostovanja. Valjda sam toliko u kontaktu sa ljudima iz medija, da nemam osjećaj izopštenosti.

Prije više od mjesec dana proslavila je 39. rođendan, pa smo je pitali koje to stvari, kako godine odmiču, ne može da oprosti prije svega sebi, a potom drugima:

– Valjda što smo stariji sve bi trebalo da bude više stvari koje bismo mijenjali kod sebe, međutim, u stvarnosti sam naučila da su one stvari koje smo doživljavali kao neke poraze i potajno željeli da se nikada nisu dogodile zapravo dobre za nas. Prihvatam ih kao lekcije, jer ako iz njih nešto poučno ne izvučemo, onda džabe ste krečili, što bi rekli u našem narodu. Onda ni taj poraz nije imao smisao – ističe Marija, i dodaje:

– Naučila sam se vremenom da budem nežnija prema sebi jer sam izuzetno samokritična. Djevica u horoskopu me vodi ka tome da sam veliki perfekcionista, detaljista i poprilično džangrizava. Stalno bih da nešto kritikujem druge, a posebno sebe. Kuma mi je kupila bedževe na kojima piše “samo nježno prema sebi”, tako da se stalno podsećam da to treba da radim. Jedino što ponekada ne mogu da oprostim što ne znam da prećutim neke stvari, a u principu moje impulsivne reakcije uglavnom verbalizujem. Meni se sve vidi na licu, a posebno to potvrdim riječima. Mislim da teško sebi opraštam kada kažem odmah i sada, umjesto da pustim da se slegne bar jedan dan, te nakon prospavane noći da odlučim da li ću verbalno izraziti u odnosu na određene okolnosti i emociju koju sam osjetila.

Dok nije bila na malim ekranima vrijedno je radila na stvaranju sopstvenog brenda. Kreativnost koju posjeduje iskoristila je da bi napravila nakit.

– Dok radimo intervju ulazim na sastanak sa svojim kreativnim timom. Pokrenula sam svoju firmu i okupila sam kreativnu ekipu koja će mi pomoći da postavim na noge jedan novi brend. Naša prva linija će se odnositi na jednu interesantnu kolekciju nakita. Djevojke i žene mog senzibilteta sigurno će uživati dok nose ovaj nakit. Naravno da jedva čekam da plasiramo na tržište – rekla je Marija.

(blic)

Slični članci

Ostavi komentar