Marija Kilibarda: Sebi sam najljepša kada se probudim nasmijana

Marija Kilibarda: Sebi sam najljepša kada se probudim nasmijana
Šatmantna, harizmatična, lijepa i svoja Marija Kilibarda otkriva tajne njenog izgleda.

Da li vam je bitno da budete njegovani?

Najvažnije je da svaka osoba, bilo da je riječ o dami ili muškarcu, koja želi da izgleda prirodno, uredno i svježe, bude njegovana. Njegovanje kose, noktiju, kože, zuba baza je za lijep i privlačan izgled i ne postoje te nadogradnje i ta šminka koje mogu da nadoknade neodržavanu prirodnu, fizičku ljepotu. Uvijek prije navijam za prirodan i zdrav izgled nego za kamuflažu.

Spadate li u žene koje dosta vremena provode u salonima ili više volite da se njegujete u “kućnoj radinosti”?

Sve prepuštam onima koji su za to obučeni. Zaista rijetko odlazim, na primjer, kod kozmetičara, možda jednom godišnje. Zato na manikir i pedikir odlazim jednom mjesečno, a pošto uživam u lakiranju noktiju, to radim sama. Kosu ne farbam tako da malo vremena provodim u salonima.

Poželite li nekada da promijenite boju kose?

Kao tinejdžerka promijenila sam sve moguće i nemoguće nijanse, a od kada sam upisala fakultet i počela da radim, ostavlljam prirodnu boju kose i mislim da mi ona najljepše stoji. Dok sijede ne odrade svoje, biću vjerna prirodnoj boji kose.

Kako održavate vitku liniju?

Fitnesom, boksom, redovnim masažama i balansiranom ishranom.

Jeste li još veliki kolekcionar lakova za nokte?

Jesam. Kod kuće imam više od sto otvorenih bočica.

Kada sebi izgledate najljepše?

Kada se probudim nasmijana.

Volite li da se sami šminkate i kakav mejkap preferate?

– Privatno se ne šminkam. Maskaru u to ne uključujem. Kao prava, netipična djevojka ne umijem ni oči sama da osjenčim, iako na TV-u radim 15 godina. Divim se devojkama koje umiju same da se tip top srede. Ili sam netalentovana ili lijenja. Inače, za sve javne nastupe šminka me Aleksandar Đikić. Više volim naglašene oči od usana, ali najčešće idem na prirodne varijante. Najvažnije je da je koža lica lijepa i da su obrve fino sređene – to je dovoljno za lijep izgled.

Koliko pažnje posvećujete njezi lica i tijela? Imate li posebne jutarnje i večernje rituale?

Moj svakodnevni mini ritual jeste čišćenje lica pjenom organskog porijekla i prskanje aktivnim kiseonikom ili termalnom vodom. Nemam problematičnu košu lica i jednom godišnje odem kod kozmetičarke da je dubinski očisti, dok tijelu moram više da se posvetim jer mi je koža sklona strijama. Borim se sa ovim problemom jako dugo, ali izgleda da je to, nažalost, unaprijed izgubljena bitka.

(hello/ grazia)

Slični članci

Ostavi komentar