Marijana Mićić: Svako ima pravo na jednu grešku

Svojom neposrednošću, duhovitošću i nedoljivim šarmom od kada se pojavila na TV-u Marijana Mićić, postala je jedna od omiljenijih televizijskih lica.

Već duže vrijeme uživamo gledajući vas u muzičkom talent šou programu “Pinkove zvezdice”. Vaš šarm i duhovitost uveličavaju ovu emisiju. Da li je došlo možda do zasićenja i da li sebe vidite u nekom drugom TV formatu?
– Najprije hvala na komplimentu. Ono što je sigurno je da ovaj šou kao i djeca koja nastupaju u njemu definitivno izvlače najbolje iz mene. Toliko je sve zdravo i pozitivno da, vjerujte mi, nije došlo do zasićenja. A, ako me pitate da li bih još nešto voljela da radim odgovor je da. Vidim se u raznim formatima, imam čak i neke ideje pa, eto, čekam pravi momenat.
U žiriju je došlo do promjena. S kim imate najbolju komunikaciju?
– Sa svim članovima žirija imam dobru komunikaciju. Svako radi svoj posao najbolje što umije i u interesu kandidata. Nedostaju mi stari članovi, ali su se i novi jako brzo snašli i dobro uklopili u ekipu.
Imamo prilike da Vas gledamo i u seriji “Šifra Despot”. Koliko ste se zaželjeli glumačkih rola?
– Jesam se zaželjela igranog programa i ova serija je došla u pravom trenutku. Što se tiče pozorišta tu imam kontinuitet i tu bi mi možda prijala i neka pauzica. A što se tiče serija sa nestrpljenjem očekujem nešto novo.
Uvijek ste nasmijani i pozitivog duha. No, svako ima žute minute. Kako tada reagujete?
– Posao mi je da budem nasmijana. A kada ne radim reagujem kao i većina ljudi. Ako imam snage izvičem se, ako ne ćutim ne progovaram.
Da li ste pristalica kompromisa? Kada znate da povučete ručnu?
– Postoje različiti kompromisi. Kada pričamo o poslu trebalo bi uključiti mozak i naravno da u poslu moramo biti spremni na dogovre. Kada pričamo o partneru tu me vodi srce i onda kompromis ne doživljavam kao kompromis već kao ljubav. Ali važno je prepoznati da li druga strana to koristi ili vam je uzvraćeno istom mjerom. Ako jeste neće ni doći do povlačenja ručne.
Imate harmoničnu vezu. Kako danas kada puno radimo i borimo za bolje egzistencijalne uslove da održimo jednu vezu ili brak? Da li je to teško?
– Čujem da je teško. A,ako ja govorim o svom odnosu onda ću reci da nije. Sve zavisi kako gledate na stvari. Svako mora da napravi da mu ne bude teško. Pitanje je da li ima želje, motiva, ljubavi…
Volite djecu, radite sa njima. Da li biste voljeli da uskoro proširite porodicu, postanete mama? Mislite li da biste bili strogi?
– Mislim da je normalno i prirodno da volim i želim djecu… A kakva ću biti, mislim da je potpuno nepredvidivo. (smijeh)
Da li praštate?
– Nekome uvijek i sve,  a nekima samo jednom. Zaista mislim da svako ima pravo na grešku i ako se desi jednom ne znači da će se desiti ponovo. A ako se desi dvaput ponoviće se i treći i stoti put.
Šta Vas čini srećnom, zadovoljnom ženom?
– Ljubav,mir i spokoj.
Rajka Novaković foto: Promo, Instagram

Slični članci

Ostavi komentar