Melanija i Ivanka pojavile su se u dva najmodernija kaputa ove zime: Toplo, šik i lijepo

Melanija i Ivanka pojavile su se u dva najmodernija kaputa ove zime: Toplo, šik i lijepo

Nedavno se Melanija Tramp pojavila rame uz rame sa suprugom na potpisivanju dokumenata u vojnoj bazi Joint Base Andrews, nakon čega su se porodično zaputili na božićni odmor u Mar-a-Lago, a kako nije imala vremena za presvlačenje, morala je da izabere savršenu kombinaciju za obje prilike.

I to joj je i pošlo za rukom! Lijepa Slovenka pojavila se u skupocjenom, predimenzioniranom kaputu sa potpisom brenda Burberry u specifičnoj i vrlo modeernoj kremsivoj nijansi.

Ona ga je upotpunila rolkom i poslovnim cigaret pantalonama u identičnoj nijansi, a ovu monohromatsku kombinaciju “razbila” je fenomenalnim Christian Louboutin štiklama u jarkocrvenoj boji, te tašnom od kroko kože u istoj boji.

Efektan Melanijin kaput bio je pun pogodak, a ovakav model ravnog kroja, koji je pritom pomalo “kabast” jeste jedan od najmodernijih ove sezone.

Potpisivanju dokumenata prisustvovala je i Donaldova ćerka Ivanka Tramp, koja je takođe blistala u jednom od najtrendi kaputa ove zime, te čizmama kakve žene obožavaju.

Naime, Ivanka se odlučila na bijeli kaput u vojničkoj formi sa sitnim nizem dugmića i kapuljačom, a ovaj komad uvijek izgleda otmeno i elegantno, a upotpunila ga je dubokim bež čizmama sa stabilnom petom.

(zena.rs)

Slični članci

Ostavi komentar