Milena Vučić: Isplačeš se, pa se vratiš osmijehu, nadi, budućnosti

Milena Vučić sitno broji do drugog porođaja kada će na svijet donijeti ćerku. Milena koja ima sina Nikšu sa pjevačem i producentom Nikolom Burovcem, za nekoliko dana će prošitirit porodicu, kada će dobiti mezimicu kojoj su roditelji dali ime Sara.

-Sve je lakše kada smo tu jedni za druge, kad je lijepo i kad je teško. Ima li nas takvih? Ma da. Puna kapa. Hvala Bogu. Osjetiš tu podršku i ljubav kad je napotrebije.Velika me sreća zadesila , ali i velika tuga. Trudna i radosna, a ostala bez oca, pa tužna i slaba. Odrasteš preko noći, promijeni ti se svijest, prvo se pomuti, pa se pročisti. A ti stojiš tako nemoćno, a ipak ideš dalje. Gaziš. Ne okrećeš se . Samo ponekad. Isplačeš se, pa se vratiš osmijehu, nadi , budućnosti. Jer takav je život. On prolazi ali ljubav nikad. Ona ostaje da živi- napisala je emotivno Milenam,  pa dodala:

-Deveti mjesec trudnoće. Izgurala sam. I dogurala. Isto to želim svima koju hrabro hodaju. Važno je sačuvati zdrav razum. Važno je voljeti svim srcem , ali i plakati kad ti se plače. I tako pobijediš. Kao vođa svog života, iz sve snage, glavom na gore i 13 kg plus. I baš me briga. Samo da je Sara živa i zdrava.

M.N. foto: Bojan Stanić

Related posts

Ostavi komentar