Milena Vučić: Mislila sam da se nikada neću udati

Milena Vučić: Mislila sam da se nikada neću udati

Pop pjevačica Milena Vučić otkrila je da nije nikada razmišljala o sebi kao udatoj ženi. Međutim, Nikola Burovac ju je ipak odveo pred oltar 2012.

“Kada sam bila mlađa, mislila sam da se nikada neću udati. Ne znam zašto. Nikada to nisam ni željela i posao mi je uvijek bio na prvom mjestu”, rekla je vlasnica hitova “Dal’ ona zna”, “Indijana”, “Luče”…

Priznala je i da je Nikolu, koji je takođe iz svijeta muzike, malo “pogurala” da je vjeri. To mu je rekla pred Novu 2012. godinu. Muzičar je zaprosio plavušu iz Podgorice na njenom nastupu u jednom klubu u Beogradu na proljeće te godine.

“Kada su emocije u pitanju bila sam godinama vrlo zatvorena. Ženska intuicija mi je rekla da mogu da mu vjerujem i da će mi biti prijatelj”, priča pjevačica.

Na vjenčanje su se odlučili brzo nakon vjeridbe, pa su crkveni brak u Beogradu sklopili na Milenin rođendan 11. novembra. Emocije su joj, kaže, proradile kada je izašla iz automobila i u pratnji Nikole krenula ka crkvi u kojoj će izgovoriti sudbonosno “Da”.

“Tu su bili trubači. Ni Nikola ni ja nismo neki ljubitelji te muzike, ali u tom trenutku taj zvuk trube je probudio neke emocije u meni. Valjda godine odlaženja na razne svadbe ostavi traga. Vidjela sam u tom trenutku i svoje roditelje pa sam pustila suzu, ali srećom niko nije primijetio. Vječanje u crkvi ostavilo je najveći utisak na mene. Taj ću trenutak pamtiti zauvijek, kao i hor koji je pjevao”.

Pop zvijezda nije željela klasičnu vjenčanicu. Udala se u jednostavnoj bijeloj haljini, bjejzeru i zelenim cipelama.

“Prave, klasične vjenčanice mi ne pristaju jer sam sitnije građe. Haljinu sam našla u Podgorici, bila sam sa Nikolom pa smo je zajedno odabrali i odmah sam je kupila”, sjeća se Milena.

Prošle godine Milena i Nikola postali su roditelji sina kojem su dali ime Nikša.

“Iznenadila sam samu sebe, jer sam mislila da ću biti mnogo spora, neorganizovana, međutim za divno čudo nije tako. Dobije se neka snaga, motivacija, nenormalan nalet energije. Otkad imam Nikšu, sižem sve i mogu više nego ranije. Taj adrenalin, sreća, ispunjenost, ljubavi na pretek, stvarno me pokreću. Već pet mjeseci aktivno imam svirke sa bendom. Nikada nisam bila zadovoljnija, trenutno ništa ne bih mijenjala u životu. Sviđa mi se gdje živim, kako živim, sa kim živim. Nekad stvarno nije lako, prvih godinu dana je bilo stresno, naporno, bilo je tih momenata kada me je hvatala kriza, u smislu kako ću sve to da postignem, ali kada prođe, shvatiš da ne vrijedi paničiti. To se nadomjesti ljubavlju”, priča crnogorska po zvijezda koja će uskoro svoju publiku obradovati novim pjesmama.

Slični članci

Ostavi komentar