Milica Pavlović: Nisam emotivno ispunjena, ali zbog toga nisam nezadovoljna osoba

Milica Pavlović: Nisam emotivno ispunjena, ali zbog toga nisam nezadovoljna osoba

Kada se prije nešto više od sedam godina prijavila za muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, pjevačici Milici Pavlović (27) jedina želja bila je da postane velika zvijezda. Poslije tri studijska albuma, pregršt hitova i na hiljade održanih nastupa, može se kazati da ona to danas jeste. Trud, borbenost i profesionalizam doveo ju je u sam vrh estrade, a kolege koje su na početku imale zamjerke na račun njenog predstavljanja na sceni sada je svrstavaju među sebi ravne. Da bi bila tu gdje jeste, Milica je godinama sve što zaradi ulagala u spotove i nove pjesme, što ju je, kako je i sama nebrojeno puta isticala, dovodilo do bankrotstva. Zbog toga je godinama živjela kao podstanar, ali nedavno je donijela odluku da to promijeni. Po objavljivanju albuma “Zauvek” pazarila je svoju prvu nekretninu u prestonici, a na samom početku razgovora otkrila nam je kako teče renoviranje i šta joj je bio prioritet pri kupovini.

Spekuliše se da ste do sada dali više od 50.000 evra za uređenje stana.

Angažovala sam agenciju koja se time bavi. Svakodnevno sam u kontaktu s dizajnerima enterijera, a jednom u deset dana sastajemo se kako bismo razgovarali o mogućim izmjenama. Nastojim da sve bude jednostavno, bez mnogo detalja na koje bih se saplitala po kući.

Šta vam je bio prioritet prilikom kupovine nekretnine?

Čim sam ušla u stan, osjetila sam neku dobru energiju i, ako se to može tako nazvati, pripadanje. Prirodno je osvetljen i ima prostranu terasu, što mi je bilo od presudnog značaja.

Konačno imate svoj krov nad glavom, kakav je osjećaj?

Ne smatram da će se preseljenjem išta kod mene promijeniti. Ipak su to samo zidovi. Najvažnije je ono što nosimo u sebi. Godinama sam se budila kao podstanar, svjesna da je život jedna velika borba i da je najbitnije vjerovati u sebe i boriti se za svoje snove.

Kada se najkasnije ujutru budite?

Dešava se da s nastupa tek ujutru stignem kući, tada umijem da odspavam do popodne, ali nisam to usvojila kao naviku. U principu sam ranoranilac. Budna sam već u osam i sve dnevne obaveze planiram od devet sati. Čak i pored toga, dan mi je prekratak za sve ono što želim da uradim.

Da li ste džangrizavi dok se ne razbudite?

Sve zavisi od toga kakav mi je prethodni dan bio. Prvih pola sata uglavnom tražim mir i tišinu, dok uživam u jutarnjoj kafi. Poslije toga sam spremna za sve turbulencije koje nosi ovaj posao.

Gdje pronalazite podršku kada od briga ne možete da zaspite?

Prijatelji su moja oaza mira i snage. Imala sam sreću da upoznam dobre ljude koji su uvijek tu za mene.

Slikanje za ovaj intervju organizovali smo na Crnogorskom primorju. Prva asocijacija na more mnogima je ljubav. Da li je tako i u vašem slučaju?

Meni je predah, mir i uživanje. Kada god želim da se isključim iz svega i odmorim se, odlazim u toplije krajeve. Volim da se prepustim osjećaju bezbrižnosti koji oni pružaju.

Da li biste zbog muškarca o kom čeznete pristali da se preselite na neku od takvih destinacija?

Nisam protivnik kompromisa, zapravo mislim da su neophodni u svakom odnosu. Ipak, mislim da bih teško pristala na nešto što bi na bilo koji način ugrozilo moju karijeru. Još uvijek nisam postigla sve što sam zacrtala, tako da bi u ovom momentu taj muškarac morao mene da prati.

U kakvom vam je sjećanju ostao prvi poljubac?

Danas mi je smiješno koliku sam tremu tada imala. Sumnjala sam da neću umjeti to da uradim kako treba. Ispostavilo se da sam talenatovana. Šalu na stranu, bilo je simpatično.

Smatrate li da prve ljubavi u velikoj mjeri mogu da odrede naš dalji emotivni život?

Kompleksna je to tema, ali svakako da su razni bolni događaji iz prošlosti uticali da postanem nepovjerljiva prema muškarcima. To je jedan od razloga zašto sam oprezna pri  izboru partnera. U startu imam milion pitanja i ni u šta ne vjerujem dok ne vidim dokaze. Sve to stvara veliki haos, pa mi je lakše da odustanem i sasječem sve u korijenu prije nego što počne.

Rastužuje li vas što najljepše godine provodite sami?

Istina je da nisam emotivno ostvarena, ali ne mogu da kažem kako sam zbog toga nezadovoljna. Vjerujem da će sve biti jednostavno i lako kada se pojavi onaj pravi.

Primećujete li da muškarci imaju predrasude o vama?

Naravno, i uglavnom se odnose na moj posao. Mnogi smatraju da je lak i da osim dobrog izgleda i glasa, ne moraš da posjeduješ ništa više. Godinama sam radila na obrazovanju i imam čvrst karakter, stoga umije da bude vrlo neprijatno kada muškarac na bilo koji način pokuša da me unizi i uvrijedi. Nisam ni naivna, ni ćutljiva s takvim osobama, tada na površinu izbija ono lavovsko u meni.

Osim osobina svojstvenih horoskopskom Lavu, šta vaši prijatelji cijene kod vas?

Lojalnost i posvjećenost. Umijem da budem i surova kada treba da ih natjeram da u sebi pronađu snagu. Takođe, svjesna sam kako na njih utiče moj burni temperament. Doduše, što me više upoznaju, manje obraćaju pažnju na takve moje reakcije, jer znaju da će me proći za pet minuta.

Šta niste u stanju da oprostite prijatelju?

Izdaju. Mogu da razumijem, ali i pored toga stavljam tačku na prijateljstvo. Lojalna sam do kraja i isto očekujem zauzvrat.

Vašu sedmogodišnju karijeru nedavno je obelježilo 500 miliona pregleda na kanalu “YouTube”. Imate li zbog toga veću odgovornost prema publici, kakvi su vam planovi od septembra?

Nema sumnje da će ovo biti uzbudljiva jesen. Uveliko radim na četvrtom studijskom albumu, a pripremam i dosta iznenađenja.

Slični članci

Ostavi komentar