Miss Crne Gore: Trudiću se da budem dobar ambasador svoje zemlje

Nova Miss Crne Gore Andijana Delibašić je, gostujući u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore, kazala da će se truditi da bude dobar ambasador svoje zemlje.

Mlada Podgoričanka će našu zemlju predstavljati na prestižnom svetskoj takmičenju Miss Earth koje se održava na Filipinima krajem novembra.

“Ja sam samo jedna od lijepih djevojaka koja se prijavila na takmičenje i desilo se da sam baš ja ponijela titulu Miss Earth Crne Gore na šta sam jako ponosna”, kazala je Delibašić i dodaje da će se truditi da bude dobar ambasador svoje zemlje.

Pripreme za svjetsko takmičenje su, kaže u toku.

“Imam dosta toga da predstavim. Takmičenje Miss earth nije obično takmičenje ljepote već je osnovano sa ciljem buđenja ekološke svijesti tako da će takmičarke morati da učestvuju u međunarodnim ekološkim projektima. Ja ću početi u svojoj zemlji ali planove ne bi trebalo da otkrivam. U međuvremenu se treba spremiti tu je trenung, haljine, prezemntacije itd”, Miss Crne Gore.

Zvanično najljepša djevojka u Crnoj Gori je sudentkinja prava i govori tri jezika a članica je i nekoliko humanitarnih organizacija.

Related posts

Ostavi komentar