Modne kombinacije Sare Jovanović

 

Mlada pjevačica Sara Jovanović od kada se pojavila na domaćoj sceni ima prepoznatljiv stil.  Ova urbana djevojka često eksperimentiše kako sa frizurom tako i sa odjevnim kombinacijama.

sara 4

 

 

Modni detalji?

Detalji su nezaobilazna stvar u mojim modnim odabirima. Publika me pamti najviše po maramama i moram priznati da mi laska kada vidim na svojim nastupima djevojke s tim  predivnim detaljem. Pinap stil, koji obožavam još od kada sam bila mala, inspirisao me je još u srednjoj školi da počnem da ih nosim. Volim da nosim nakit: prstenje, narukvice, ogrlice, a otkad imam kratku kosu, pogotovo minđuše. Čvrsto stojim iza toga da žena može biti senzualna i u širokoj odjeći. Zapravo, najbolje se osjećam kada sam u širokoj majici, legginsu i patikama- prenosi glossy.espreso.

 

 

Na šta tproši najviše novca?

– Na kvalitetnu odjeću i obuću za koje sam sigurna da ću moći da ih kombinujem sa onim što već imam i koje ću nositi često. Ali desi se i da kupim nešto ekstravagantno što rijetko oblačim- kazala je ranije.

sara 3

 

Šta misli o plastičnoj hirurgiji?

– Nemam ništa protiv hirurgije ako se neko osjeća bolje zbog promjena na fizičkom izgledu. Ipak, sasvim sam zadovoljna izgledom i na sebi ne bih ništa mijenjala. Možda zato što sam odrasla u takvoj porodici u kojoj su me naučili da cijenim ono što mi je majka priroda dala. Nažalost, mislim da pojedini hirurški zahvati ne rješavaju problem u srži, već je kod takvih situacija više problem u glavi- rekla je ranije za “Blic”.

 

sara 2

 

Koju poznatu osobu biste izdvojili kao ličnost od stila?

– Rijana je jedan od mojih najvećih muzičkih i modnih uzora. Jednostavno volim kada neko zrači na taj način da može da iznese bilo koji komad i bilo koji stil. To je potvrda da su energija i harizma najbitniji. Možete da uložite koliko god u neku kombinaciju ili da angažujete najboljeg stilistu, ako nemate ličnost koja sve to nosi, sav trud pada u vodu- istakla je tada ona za “Gloriju”.

 

 

Slični članci

Ostavi komentar