Momčilo: “Mislio sam kad sam prvo dijete dobio – biće to bolje, biće to lakše- Neće, samo mi je teže”

Miljenik žena, 32-godišnji Momčilo Otašević za Story.hr se raspričao o svom privatnom životu, braku s 41-godišnjom Jelenom Perčin i djeci koju su dobili u braku – sina Jakšu (1) i kćer Mašu (3). Kako je rekao, gluma je poprilično teško zanimanje za kombinovanje s roditeljstvom te je dosta toga propustio.

Priznao je kako je zbog premijera predstava ili snimanja filmova i serija propustio sahrane sebi bliskih ljudi i članova porodice.

‘Da ne ispadne prepatetično, da ne ispadne jadni glumci. Nismo jadni, mi radimo posao koji volimo i to je predivno. Niko te ne pita niti te treba pitati, sve je ok, ali jednostavno u neku ruku je ovaj posao surov. Mislio sam kad sam prvo dijete dobio – biće to bolje, biće to lakše. Neće. Samo mi je teže, samo više posla imam i više mi nedostaju. To je jedna od nekoliko mana mog posla. Propuštam puno toga’, iskren je bio Momčilo Otašević koji je, priznao je, maksimalno posvećen poslu, zbog čega njegova porodica najviše ispašta.

Trenutno, kaže, snima u Beogradu i Zagrebu, pa svake sedmice putuje u oba smjera: ‘U to treba ubaciti i spavanje, stavite negdje ljubav koju ćete pružiti djeci. Nemoguće je, ali tako mora biti jer ko će ako ne ja i kada ako ne sada.’

Sre’an je što ima maksimalnu podršku svoje supruge, glumice Jelene Perčin, koja je zbog dvoje male djece neke uloge morala i odbiti. Priznao je i kako on sam ponekad prihvati i nešto što inače ne bi samo zato što se brine za njihovu petoročlanu porodicu, u koju spada i Jelenina kći, 13-godišnja Lota, iz bivšeg braka.

S Jelenom je prošlog mjeseca proslavio i četvrtu godišnjicu braka, no posebnog slavlja zbog njegovih obaveza nije bilo, no to će svakako nadoknaditi.

Related posts

Ostavi komentar