Muzički spektakl: Koncert KIC pop hora “Pod sjajem zvijezda”

Brojni ljubitelji KIC pop hora biće u prilici da uživaju u pravom muzičkom i vizuelnom spektaklu koji će omiljeni podgorički hor prirediti na velikoj sceni KIC-a, u utorak, 25. juna, sa početkom u 20h. Na koncertu pod nazivom „Pod sjajem zvijezda“hor će publici predstaviti svoj novi repertoar  interpretacijama evergrin melodija, numerama iz nekoliko mjuzikala, filmova, i čak kompozicijom iz opere Čajkovskog „Knez Igor“.

Naravno KIC pop hor, pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića, nije zaboravio ni domaće i inostrane aktuelne pop hitove.Na koncertu će nastupiti oko pedeset članova hora, a solisti će biti: prof. Marina Cuca Franović, Mila Nikić i Jovan Vuković. Nakon nešto više od dvije godine postojanja, KIC pop hor stekao je ogromnu popularnost nastupajući u 10-tak crnogorskih gradova, a zahvaljujući njihovom jedinstvenom projektu „Bez dileme – antifašizam“, hor je pobrao simpatije i van granica Crne Gore.

Prvi koncert hor je održao 27. juna 2017. i izazvao nezapamćeno interesovanje i sjajne reakcije podgoričke publike, a za 25. jun najavljuju još jedno zvjezdano veče koje će biti ujedno njihov 40-ti koncert! Organizatori koncerta su NVU „Kutak“ i KIC „Budo Tomović“, uz podršku nekoliko sponzora.

Slični članci

Ostavi komentar