Nacionalni parkovi Crne Gore na sajmu turizma u Beču

Pored predstavnika Nacionalnih parkova i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, na sajmu  „Ferien Messe 2018 “ koji se održava u Beču, od  11. do 14. januara 2018. godine, učestvovaće i predstavnici turističke privrede Crne Gore.

predstavnica NPCG na Sajmu turizma u Becu

Brojni posjetioci Sajma, po riječima Arine Maraš, iz JPNPCG, posebno su  zainteresovani za planinski biciklizam, rafting rijekom Tarom, pješačenje i planinarenje brojnim planinskim vrhovima NP Durmitora, NP Lovćen i NP Prokletije, kampovanje, kao i za posjetu jednoj od posljednjih prašuma u Evropi – NP Biogradska gora.

Za turističku industriju, sajam „Ferien“, predstavlja vodeći sajam na austrijskom tržištu, na kojem svoju ponudu predstavljaju svi sektori turističke privrede, a poslovni korisnici imaju priliku da uspostave vrijedne kontakte sa turoperatorima i medijima sa tržišta Austrije. Sajam svake godine posjeti veliki broj medijskih kuća i preko 150.000 posjetilaca. U sklopu sajma, NTO CG će, između ostalog, organizovati i trodnevno predstavljanje ponude Crne Gore na glavnoj bini.

MN

Slični članci

Ostavi komentar