Najbolji zavodnici u horskopu – Ova dva znaka su neodoljiva

Vaga važi za neodoljiv znak jer će učiniti sve da zavede pripadnicu ljepšeg pola, ali… Ovo su najbolji zavodnici po Zodijaku!

Lav

Pravi predator među znacima. Udvaranje je direktno, glamurozno i sa puno komplimenata.

Voli da partnerku ostavi bez teksta, a to postiže skupim poklonima, svojom pojavom i, naravno, inteligencijom. Ništa manje ne traži ni od partnerke.

U stanju je da svu svoju energiju i slobodno vrijeme posveti udvaranju kako bi osvojio svoj “plijen”. U stanju je da priredi takve trenutke koji vječno ostaju u sjećanju.

Muškarci Lavovi važe za velike ljubavnike, dominantne i strastvene osobe.

Vaga

Muškarac Vaga je najveći zavodnik. Obraća pažnju na sve i sve će uraditi da se ljepša polovina osjeća pored njega kao prava dama.

Njegove rekacije su spontane i on ništa ne radi na silu. Jednostavno ta magija zavođenja je u njemu. U spavaćoj sobi je pravi zavodnik, riječi su mu pitke.

Uživanje pored muškara Vage je zagarantovano pa bila to i šetnja parkom. Voli kada je žena, prije svega dama, kada ima lijepo i kulturno ponašanje i da je skladne građe.

Vaga nema svoj idelani tip žene (plavuša, crnka, visoka ili niska) njemu je najbitnije da ispred sebe vidi skladnu ženu.

Related posts

Ostavi komentar