Najuticajnija i najbogatija Crnogorka u Americi, sa ponosom ističe svoje porijeklo: “Vaspitali su me strogi roditelji”

Amra Olević Rejes je sasvim sigurno najpoznatija i najuticajnija Crnogorka u Americi. Ova influenserka i preduzetnica, koju često zovu i balkanskom Kim Kardašijan, svojevremeno je uvrštena i u 10 najplaćenijih influensera na Instagramu, a tamo je prati oko šest miliona ljudi.

Inače, Amrini roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, ali je ona odrasla u Njujorku, gdje je izgradila zavidnu karijeru, te gdje i danas živi i radi.

Atraktivna 35-godišnjakinja je karijeru započela kao šminkerka, a svoj nevjerovatan talenat unovčila je na više načina, ne samo snimajući vlogove i tutorijale, već i kroz saradnju sa brojnim prestižnim makeup brendovima, ali i lansiranjem sopstvene kozmetičke linije.

https://twitter.com/amrezy/status/1280927873281507330?s=20

Američki mediji su 2021. prenijeli da se njeno bogatstvo procjenjuje na najmanje 2,5 miliona dolara, a sigurni smo da se u prethodnih dvije godine isto znatno uvećalo.

Amra je rođena 1988. godine u Plavu u Crnoj Gori. Jedno vrijeme je živjela u Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj, a onda je sa svojom porodicom emigrirala u Njujork, dok sada živi u Los Anđelesu.

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne nosi naziv Montenegro, koji je posvetila Crnoj Gori.

“Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak”, rekla je svojevremeno Amra.

cdm

Related posts

Ostavi komentar