Nakit za ženu od stila sa potpismom Marije Kilibarde

Nakit za ženu od stila sa potpismom Marije Kilibarde

Marija Kilibarda je, pored svog redovnog posla, posljednjih nekoliko mjeseci vrijedno radila na brendu nakita, koji je nazvala KI.

Osim što su to početna slova Marijinog prezimena, KI znači cirkularnu životnu energiju sa kojom se rađamo čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije.

Ono što prvo zapazimo kod ovog nakita je forma i kombinacija crne i zlatne boje. ”Lavirint” je prva kolekcija KI  nakita napravljena od različitih vrsta materijala koji su pažljivo uklopljeni, kako bi dali oblik priči koja stoji iza svakog komada.

Materijali su kombinacija pozlaćenog srebra, nano-keramike i emajla koji su isprepletani u jednostavne i elegantne kompozicije.

Dizajn je inspirisan klasičnim formama, tako da je stil nakita lako uklopljiv, uz bilo koju odevnu kombinaciju i za bilo koju priliku u toku dana i večeri.
Sofisticirani i nježni, a vrlo upečatljivi komadi KI nakita, rađeni su u različitim kombinacijiama, za različite karaktere i afinitete – zlatno-crna, srebrno-crna ili jednostavno samo zlatna.

View this post on Instagram

ON AIR ✨ #WeAreKi #WearKi

A post shared by KI• (@ki.brands) on

‘’S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kojem ću sa našim djevojkama da udružim energije i odakle ćemo na dalje da sijamo zajedno. Raduje me kada zamislim jednu samosvjesnu, nježnu i podjednako jaku ženu, da sa ponosom nosi simbol lavirinta, kao stalni podsjetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbuđena zbog svega što dolazi. ‘’ – kaže Marija.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar