Nataša Bekvalac: “Pogrešno je sačuvati loš brak samo da bi djeca imala očeve”

Pop pjevačica Nataša Bekvalac uvijek je bila na meti osuda zbog svojih pogrešnih izbora, ali je sada objasnila zašto je izabrala da bude sama i da li će uskoro sresti princa na bijelom konju.

Nataša je magazinu Hello objasnila da smatra da je bolje kvalitetno se razvesti, nego živjeti u lošem braku.

“Žene često govore kako su u braku zbog djece, jer tobože se toliko žrtvuju da nikada ne bi dopustile da djeca odrastaju u razbijenim porodicama i bez očeva, da su djeci potrebna oba roditelja, a znam da su im brakovi loši, da djeca svakodnevno slušaju svađe i ponižavanja, čak trpe i razne oblike nasilja. Ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući, na njih niko i nikada neće dići ruku, dok sam ja živa. Odrastaju u harmoničnoj porodici i imaju je, bez obzira na to što sam od njihovih očeva razvedena. I da, imaju očeve. Ja sam odabrala djecu, mir i muziku. Ženama je najvažnije da budu samostalne”, rekla je pjevačica, pa dodala:

“Moje lekcije nazivate promašajima, ali moju bajku niko nije uspio da sruši. Iako ne vjerujem da će me ikada dočekati princ na bijelom konju, vjerujem da negde zaista postoji biće koje će biti zaljubljeno u moje biće, voljeti ga, poštovati mene i moj životni put. Nisam još dovoljno porasla da ga sretnem. Kada se to bude desilo, javiću vam”, rekla je Bekvalčeva kroz smijeh.

Nakon braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinović sa kojim ima kćerku Hanu, Nataša je bila udata za Ljubu Jovanovića, a potom za Luku Lazukića, sa kojim je dobila drugu ćerku Katju. Već dve i po godine je sama, ali joj to, kako kaže, izuzetno prija.

“Ja sam stvarno ulijetala iz veze u vezu, iz braka u brak. Ne mogu da pričam drugačije nego što jeste. Ali, to stvarno nije dobro. Potrebno je da se energetski očistiš”, rekla je Nataša jednom prilikom.

Related posts

Ostavi komentar