Nataša Bekvalac: “Priča da me je muvao Đoković je i njemu i meni izuzetno štetila”

Buran emotivni život Nataše Bekvalac oduvijek je izazivao veliku pažnju javnosti, ali ono što je ostala misterija, i poslije 12 godina, jeste njen odnos sa prvim reketom svijeta, Novakom Đokovićem.

Iako se još 2009. pisalo da je Nole raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom zbog ljubavi prema Nataši, a tema nastavila da se razrađuje kroz godine, njih dvoje se nikada nisu oglašavali o ovoj romansi, a njihov odnos nastavio je da intrigira javnost.

Nataša je nakon godina ćutanja, riješila da stavi tačku na tu temu i prvi put progovorila o Novaku i njihovom odnosu:

“Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča, pošto je sve namješteno. Apsolutno nema mjesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima. Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvijek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovdje nema mjesta za priču, rekla sam sve”, prenosi Hello.

Za Novaka je imala samo riječi hvale i otkrila da je ponosna na njega:

“Novak je ponos Srbije. On je u stvari ponos svakog od nas. Mislim da je Đoković jedini čovjek koji nas u svijetu predstavlja na način da svi stvarno treba da budemo ponosni što smo iz Srbije”, zaključila je pjevačica.

Related posts

Ostavi komentar