Nataša Bekvalac: Umrijeću sa ožiljkom zbog Danilove nesreće

Još kada se pojavila na javnoj sceni vezivali su Natašu Bekvalac za moćne muškarce, a onda je uslijedio brak sa Danilom Ikodinovićem i njegova saobraćajna nezgoda. I danas kada se sjeti toga, želudac joj se stegne u čvor zbog svega što su tada preživjeli.

“Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem. Za mene spoljni svijet nije pretjerano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu viđala samo jedanput dnevno i to jako kratko. Gotovo tri mjeseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su vidjeli da se nešto čudesno dešava u energiji izmedu dvoje ljudi, jer to ne bi preživio niko. Tako se desilo, da je nešto gdje je prognoza jako loše izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osjećaj koji nikada ne bih voljela da iko doživi”, kaže Nataša i priznaje da razvod nije uslijedio zbog nesreće već da njihov odnos nije bio dobar dugo prije toga.

“Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lijepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osjećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvijek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvijek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka”.

Na pomen imena Nataše Bekvalac svi kažu “tri braka-tri greške”. Ali se ona sa tim ne slaže…

“Saradljiva sam osoba, znam da saslušam, priznam i prihvatim. Ljubav ili ono što ja vidim kao ljubav, mene to strašno obuzme i ja budem u transu. Ne mogu da shvatim kada sam donijela svoje odluke, jer je to potpuno drugo stanje. U tom svom zanosu, sve tako započne brzo, a onda manje-više se i tako završi. Do mog otrežnjena ne treba da prođe dugo vremena da bih uvidjela kako stoje stvari. Ne bih se složila da sam tri puta pogriješila kada su brakovi u pitanju, ja bih istakla da sam svaki put pravo izabrala, jer iz prvog i trećeg puta koje sam pravo izabarala dobila sam dvije ćerke koje su moja žila kucavica. Moj drugi brak je za mene bilo jedno lijepo iskustvo, gdje nemam nijedno ružnu riječ da kažem za Ljubu Jovanovića i odnosu koji smo imali”.

Treći brak sa Lukom Lazukićem takođe nije imao srećan završetak.

“Ja sam dostojanstvena žena i nikada u svojim padovima nisam bijedna, jadna. Nekako čini mi se da kroz život koračam dostojanstveno. A ovdje nemaš mogućnost da zadržiš svoje dostojanstvo, jer si mizerno ponižen i tom periodu kada treba da se osjećaš kao princeza i poštovana kao kraljica. To je jedini period kada žene imaju opravdanje da budu razmažene, jer su na svijet donijele dijete”, kaže Nataša i dodaje da je imala veliku podršku okoline tada kada je doživjela i prijavila nasilje u porodici.

“Bez obzira na to što se svi trude da te ohrabre, ali u biti ti se stalno pitaš zašto to. Možda sam ja doprinijela tome, možda da nisam ovo, možda da nisam ono i onda počinješ da ličis na žene koje si ti opominjala ispred sebe i govorila im “ti nigdje nisi pogriješila”. Tada sam se dozvala pameti i krenula uz pomoć da radim na sebi i u tome uspjela. Strašno velika snaga je bila potrebna za fokus na sudskim procesima, koji su bili jedni od mojih najneprijatnijih iskustava. Više nisam imala jednu ćerku, nego dvije. To je bio dovoljno velik motiv da se vratim”.

Nakon što je svašta proživjela, Nataša je morala da se vrati porodici i nastupima.

“Nikada nisam imala manjak vjere u život i jako vjerujem u njega. To što ti život donese u datom trenutku bude bolno i sem što te zaboli pomišlis “ah, zašto ja?”, a onda pomisliš da je to nešto što doprinosi velikoj nagradi.

(blic)

Related posts

Ostavi komentar