Nataša Ninković: Danas je napunila 47 godina, a zbog supruga je Holivud zamijenila Srbijom

Nataša Ninković: Danas je napunila 47 godina, a zbog supruga je Holivud zamijenila Srbijom
Nataša Ninković je jedna od najpopularnijih glumica kod nas, a juče je napunila 47. godina.

Njena ljubavna priča sa Nenadom Šarencem traje već 23 godine. Njih dvoje imaju i sinove Luku i Matiju.

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmjeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i djecu sam dobila u pravom trenutku – kazala je svojevremeno glumica.

Zanimljivo je da je baš zbog supruga još davno odbila ponudu pravo iz Holivuda!

Nataša je u intervjuu za “Blic” prije nekoliko godina otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla posljednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gdje igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vrijedno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi…

Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila „naravno” – rekla je Nataša Ninković.

Kada je na svjet donela sinove, bila je potpuno spremna da savršeno balansira između posla i kuće. Iako se sa suprugom u crkvi vjenčala još 1997. godine, građanski brak sklopili su tek 2011. godine.

“Vjenčanje u crkvi bio je moj uslov. Međutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga. Pa i zbog djece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković. Vjerujem u brak i u zajednicu, pa ne razumijem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sad bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svjedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega. Za brak i zajednicu treba se boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog djece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju djecu”,  konstatovala je glumica, kojoj profesija svakodnevno otvara brojna nova filozofska pitanja.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar