Neda Arnerić: Teški dani poznate glumice

Neda Arnerić, poznata glumica, u srijedu uveče hitno je prebačena na Vojnomedicinsku akademiju nakon što je bez svesti nađena u svom stanu na Vračaru.


Neki beogradski mediji prenijeli su da je glumica pokušala samoubistvo.

Nakon što je hitno prenesena na WMA njeno stanje je trenutno stabilno, ona je intubirana i nije životno ugrožena.
Glumicu koja je sa 13. godina snimila svoj prvi film “San”i postala prva dječja filmska zvijezda u bivšoj Jugoslaviji u besvjesnom stanju pronašao je brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio vrata na njenom stanu.
eki mediji su prenijeli vijest da je poznata glumica pokušala saoubistvo, ipak, za sada nema više zvaničnih detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.
Sredinom decembra prošle godine umro je Nedin suprug, doktor Milorad Mešterović. Glumica je tada izjavila da je tuga koju oseća neopisiva.
– Vrijeme uglavnom provodim s prijateljima, knjigama i filmovima. Nekako, to su tri segmenta koja mi u ovom periodu najbolje odgovaraju, kazala je ona.

Nakon što se saznalo da je Neda bez svesti nađena na podu u svom stanu, a potom prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, njene kolege su iznenađene i zabrinute za njeno zdravstveno stanje.

Jedan od njenih najbližih saradnika, s kojim igra u predstavi „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“ i s kojim je u posljednje vrijeme provela najviše vremena, Feđa Stojanović, otkriva da je Neda imala mračne trenutke, protiv kojih se borila poslije smrti svog supruga Milorada Mešterovića.
Poznata glumica,  dobitnica mnogobrojnih filmskih nagrada je 2016. pod nerazjašnjenim okolnostima pala sa trećeg sprata svog stana. Ona je tada zadobila teške povrede nakon kojih se fizički oporavila.
Tada je komčije koji je pritrčao da joj pomogne glumica kazala: Molim vas izvinite, ostavite me, nemojte mi pomagati.

MN/Blic/Kurir

Slični članci

Ostavi komentar