Neprebolna tuga: umro sin Srđana Todorovića

Troipogodišnji Dejan, sin poznatog glumca Srđana Todorovića i njegove supruge Ane, sinoć je iznenada umro u njihovom porodičnom stanu na Vračaru u Beogradu.

Da će se dogoditi tragedija ništa nije nagovještavalo.

„Kako se to desilo ni nama nije jasno. Bio je dan prije toga na kontroli, bilo mu je bolje, ali je imao malo šlajma pa je bio pod antibioticima. Tada su rekli da ostane još malo kod kuće dok se ne opravi. Nije imao nikave probleme, rekli su da oporavak ide na bolje i da se čak i taj sekret smanjuje. Ali se nešto desilo u trenutku i tu je bio kraj. Došao je kući, zaspao i nije se probudio. To je strašno, tri i po godine je imao – prenio je Blic riječi Karoline Todorović, druge supruge Srđanovog pokojnog oca glumca Bore Todorovića.

“Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na kontrolu, oko pet je legao da spava”kazala je za Kurir dječakovama mama Ana Todorović.

 

305977_ana-todorovic_ff

 

“Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonio u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspješno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna. Žika je pozvao hitnu pomoć”.

Hitna pomoć koja je stigla pokušala je da pomogne dječaku, ali nije mogla ništa da učini.

Ana i Žika su se vjenčali 2004. godine. Svadba kojoj je prisustvovao Srđanov otac legendarni glumac Bora Todorović, njegova supruga i Anina najbliža rodbina održana je u Aninoj kući na Cetinju.

Deset godina kasnije 2014. Ana i Žika su kao krunu svoje ljubavi dobili Dejana.

Rezultati obdukcije pokazuju da je dječak preminuo od sindroma iznenadne smrti.

Kurir.rs/blic.rs/ foto: Kurir

Slični članci

Ostavi komentar