Nikšićanka Bojana Rmandić zaštitno lice nove kolekcije poznatog libanskog dizajnera

Nikšićanka Bojana Rmandić, koja živi i radi u Istanbulu, postala je zaštitno lice nove kolekcije poznatog libanskog dizajnera Missak Farassiana.

Farassian je poznati libanski dizajner. Karijeru je započeo u ranoj mladosti, u modnoj kući svog oca, nakon što je diplomirao na “Ecole Paul Radi” u Bejrutu.

Ubrzo nakon što je razvio nezavisan dizajn i karijeru, 2012. godine počeo je da proizvodi kostime osoblja “Middle East Airlinesa”. Nakon toga, 2014. počeo je da predstavlja svoju kolekciju u različitim zemljama, poput Francuske (Pariz), Rusije (Moskva)… tokom Nedjelja mode.

Danas ova kuća dizajnira, proizvodi i prodaje neke od najpoželjnijih komada odjeće visoke mode na svijetu, a njegov brend je predstavljen na preko 100 prodajnih mjesta širom svijeta.

Rmandić je kazala da joj je bilo zadovoljstvo da sarađuje sa poznatim dizajnerom kakav je Farassian.

“Ova saradnja za mene znači puno, s obzirom na to da otvara nova vrata, u neki drugi svijet mode. Haljine koje sam nosila na snimanju su zaista nevjerovatne. To je nešto posebno i drugačije. Sama zamisao snimanja bila je interesantna i drugačija za mene, tako da sam tokom snimanja naučila dosta novih stvari. Ovo je još jedan stepenik u mojoj karijeri i radujem se svemu što dolazi”, rekla je Rmandić.

Related posts

Ostavi komentar