Nina Badrić: Imam zahvalan ten zbog čega sam jako srećna

Nina Badrić: Imam zahvalan ten zbog čega sam jako srećna
Nina Badrić otkrila je svoje male bjuti tajne, ali i progovorila o nesavršenstvima na svom tijelu.

Vidite li neku nesavršenost kada se pogledate u ogledalo?

Uvijek je ta druga strana ogledala koja pokaže da nešto nije savršeno.

Šta mislite o estetskoj hirurgiji?

Do sada nisam preduzimala nikakve estetske korekcije, ali svako ima pravo na svoj izbor ukoliko smatra da će biti ljepši ili srećniji.

Ko je po vama lijepa žena i šta ona treba da poseduje kako bi mogla tako da se okarakteriše?

Lijepa žena je pametna, mudra, šarmantna, duhovita, sposobna – na sve to, fizička ljepota je samo šlag na torti. To sve važi i za muškarce. Upoznala sam mnogo istinski lijepih ljudi, no ono što me je uvijek privlačilo da nastavim razgovor s njima ili da poželim bolje da ih upoznam bilo je ono što iz njih isijava, čime zrače. Najprivlačnije su mi one žene koje osim ljepote krasi i nevjerovatna hrabrost da se uhvate u koštac sa svim životnim problemima i da iz njih izađu jače i bolje.

Kom dijelu tijela posvećujete najveću pažnju?

Svakom pomalo. Trudim se da se hranim što zdravije, da živim što manje stresno i da pijem tri litre vode dnevno, i tako već godinama. Kad god mogu odlazim na masaže i kozmetičke tretmane, kao i u teretanu, jer je to vrlo važno za fizičko zdravlje, ali i za psihičko.

Kad se radi o šminkanju, Nina ne voli da pretjeruje. Svega par praozvoda su dovoljni da žena izgleda besprekorno.

Imam zahvalan ten zbog čega sam jako srećna, ali u mom slučaju je to stvar genetike. Iz tog razloga, na primer, rijetko nanosim puder. U mojoj torbi maskara je obavezna, kao i sjaj za usne. I naravno, bez pretjerivanja, luda sam za parfemima. Meni boks dođe kao psihoterapija.

(Hallo, Glorija)

Slični članci

Ostavi komentar