Nina Petković ponovo u Vodicama na CMC festivalu: “Radujem se”

Nakon što se prošlog ljeta prvi puta popela na scenu CMC festivala i pred publikom u Vodicama otpjevala svoj ljetni hit “Predugo, a  sada je pripremila još jednu pravu pop poslasticu.

Naime, na ovogdišnjem CMC festivalu koji se održava 10. i 11.juna, predstaviće se pjesmom „Dišem“.

-Radujem se što ću ponovo učestovati na fesivalu. Prošle godine sam se prvi put pojavila sa novom pjesmom „Predugo“, koju sam ujedno i promovisala. Publika me je super prihvatila. Ove godine je još značajnije pojavljivanje na tom festivalu jer ću otpjevati „Dišem“ koja je prva numera na moj albumu prvjencu za nas „stariju djecu“ (smijeh) s obzirom na to da imam CD „Priče sa tavana“, namijenjena najmlađoj publici. Album će biti objavljen pod etiketom „Croatia Records“, tako da je okvirni plan da se promocija albuma održi u Vodicama u toku CMC festivala- rekla je Nina Petković i otkrila da se album zove „Koraci“.

-Album se simbolično zove po prvoj pjesmi mog nekadašnjeg benda „Dan poslije“ i po tome što nas koraci vode kroz život- naglasila je ona.    

Nina je ovom  pjesmom ostvarila internacionalnu saradnju sa vrhunskim autorima – Michael James Down napisao je muziku, Nina tekst, dok je za sjajan aranžman zaslužan Jonas Gladnikoff.

M.N. foto: Stefan Jovanović

Related posts

Ostavi komentar