“Noć mode u Grabovcu” 14. septembra

“Noć mode u Grabovcu” 14. septembra
Druga po redu “Noć mode u Grabovcu” u organizaciji Doma starih Risan i modne agencije AR Scouting održaće se 14. septembra sa početkom u 20h. U ulozi modela će se naći osam gospođa u poznim godinama u kreacijama kreatorke Nade Koljenšić koja je specijalno za tu priliku i u skladu sa željama korisnica napravila mini kolekciju koja je ujedno i poklon za njih. Acesories potpisuje Dijana Dika Saveljić. Iste te večeri gosti će imati priliku i pogledati novu kolekciju Nade Koljenšić pod nazivon Šarbajići inspirisana pričom o tom selu. Za izgled gospode biće zadužen Martini Vesto Montenegro koji pored velikog izbora boja i krojeva za mlade ima u ponudi i za ljude u trećoj dobi.
Šminku za tu veče obezbjedio je Farmasi kao i tim šminkerki i makeup Violeta Zindović, Jovana Đuković makeup i Ivana Iva makeup, a frizuru potpisuje frizerski salon Headline iz Podgorice.
Plesni gost događaja je Infinity dance Kotor a specijalni muzički gost večeri muzička zvijezda Željko Samardžić. Da sve to bude divno ispraćeno pobrinuće se bivša mis i voditeljka događaja Nikolina Lončar.

Slični članci

Ostavi komentar