Novo takmičenje za ljubitelje golfa

Drugo golf takmičenje u sezoni na Luštica Bay golf vježbalištu biće održano u petak, 7. jula u 17 časova a najbolje golfere očekuju vrijedne nagrade. Takmičenje se odvija u muškoj, ženskoj i dječijoj najmlađih.

????????????????????????????????????

Pobjednici prethodnog takmicenja su bili Goran Radonjić u muškoj kategoriji.

????????????????????????????????????

Karin Hičkok /Carine Hitchcock/ je bila najbolja među damama.

????????????????????????????????????

U neizvjesnom obračunu kod najmlađih kao najbolji iz takmičenja je izašao Sava Petrov. Najmlađi učesnici su nagrađivani zlatnom, odnosno srebrnom i bronzanom medaljom, kao i promo materijalom Luštica Bay. Takmičenje je ovoga puta bilo u preciznosti, te su svi učesnici imali za zadatak da lopticu smjeste što bliže udaljenoj zastavici. Nadmetali su se mališani uzrasta od pet do 12 godina, inače članovi škole golfa u Luštica Bay-u.

Da podsjetimo, golf teren u naselju Luštica Bay biće izgrađen na površini od 86 hektara. Teren će imati 18 rupa i spada u kategoriju terena za održavanje turnira u golfu. U sklopu golf terena, planirano je preko 19 hektara zelenila, kao i golf klub. Na lokaciji budućeg golf terena tokom ljetnje sezone postoji i vježbalište za golf.

Luštica Bay se gradi u zalivu Trašte, nadomak Tivta, na jednom od najljepših dijelova  crnogorske obale. Ovaj novi centar na Jadranu, privući će ljubitelje prirode, zdravog života i aktivnih sadržaja tokom cijele godine. Biće izgrađeno sedam hotela, golf teren, dvije marine, više od 1.000 stanova, preko 500 stambenih vila i kuća, šetalište sa restoranima i kafićima i drugi prateći objekti. Cjelokupan izgled naselja je u skladu sa tradicionalnom arhitekturom crnogorskog primorja. Prvi stanovnici, kupci nekretnina, su preuzeli ključeve svojih stanova početkom 2015. godine.

MN, foto: Promo

Slični članci

Ostavi komentar