Od jeseni djevojke će biti prikovane za TV i gledati našeg seksi glumca

Mladog glumca Pavla Popovića domaća publika će od jeseni imati prilike da gleda u seriji “Biser Bojane” režisera Milana Karadžića. Serija će se u Crnoj Gori emitovati na RTCG, a u Srbiji na RTS.
“Gluma je moja ljubav tako da bih volio što više da igram bio to teatar ili pred kamerom. Kada bih morao da biram na prvo mjesto bih stavio film i seriju, a pozorištu bih se uvijek vraćao kad sigurnom glumačkom utočistu. Smatram da dobar glumac ne moze bez jednog od ova dva” kazao je Popović za portal Fosmedia. A koliko mu je teško teško da „uđe” u lik koji tumači u nekoj predstavi objesnio je ovako:

“Najteže je ući u lik kada je nezdrava atmosfera u pozorištu, kao što biva slučaj u pojedinim pozorištima kod nas. Najveću slobodu osjećam u Gradskom Pozoristu iz Podgorice i uvijek idem sa osmjehom na probe i neosjetno upadam u igru sa svojim kolegama i igrajući se sa njima napravim ulogu i tek kad stanem i osvrnem se na to šta smo radili budem svjestan da sam napravio ulogu. To je najljepše, zbog te igre obožavam pozoriste”, zaključuje naš sagovornik.

MN/Fosmedia.me/ Foto/Instagram/Screenshot

Slični članci

Ostavi komentar