Održano prvo veče 24. Mionetto Prosecco Fashion Weeka: Glamur u čarobnom ambijentu

U predivnom ambijentu  Imanja Knjaz u Podgorici sinoć je održano prvo veče 24. Mionetto Prosecco Fashion Week-a. Modni događaj koji su ljubitelji mode sa nestrpljenjem očekivali otvorila je Sanja Bobar, čija je kolekcija pod nazivom „Ringišpil“ sadržala svečane haljine i kombinezone svetlucavih materijala.

 

Kolekcija „Zimska Bajka“  Marine Banović – Džuver inspirisana kreatorkinim putovanjem kroz Njemačku, kao i bajkama braće Grim pobrala je simpatije publike.

Pistom su prošetali i najmlađi manekeni u modelima britanskog brenda Minotti i pobrali veliki aplauz , a prisutni su mogli da pogledaju i novu žensku kolekciju za jesen-zimu, brenda Joy Miss.

 

 

Prvo veče zatvoreno je kolekcijom Edite Nimanbegu, čiji su predivni modeli bili inspirisani vilama koje su prema legendi čuvale blago ilirske kraljice Teute.

 

Na modnom događaju nastupili su i finalisti konkursa Mionetto Prosecco, čiji je cilj bio da svojim kreacijama prenesu izgled flaše tog pića.

Za najbolju žiri je proglasio Kristinu Mitrović, dok su drugo i treće zauzele Dubravka Šušić i Jovana Jelovac.

Događaju su prisustvovale mnoge zvanice iz  javnog života Crne Gore među kojima i Lidija Đukanović, supruga predsjednika Đukanovića.

MN

Slični članci

Ostavi komentar