Operisana tek rođena ćerkica Bojana Leksingtona: Sve što sada imamo su molitva i strpljenje

Poznati pjevač Bojan Leksington i njegova supruga važe za jednu skladnu i srećnu porodicu, a nedavno su postali bogatiji za još jednog člana, kada je Aleksandra na svijet donijela ćerkicu Helenu.

“Čekajući da te uzmem u naručje. Dobrodošla na svijet naša hrabra djevojčice, naša treća ljubavi najveća na svijetu! Helena Vasković”, napisala je tada pjevačeva supruga na Instagramu.

Sada, ovaj par strpljivo čeka da njihova tek rođena ćerkica izađe iz najveće životne bitke. Aleksandra je podijelila sa publikom šta se dešava i zamolila da ih svi razumiju u ovom teškom trenutku.

“Dragi moji, prije svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lijepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osjećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene cijelu trudnoću i došlo je vrijeme da podijelim ono što sam na neki način nagovještavala a to je da nas i poslije porođaja čeka period neizvjesnosti i velikih izazova. Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedjeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i vjerom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najljepše iskustvo porođaja do sada ali o tome nekom drugom prilikom”, napisala je ona.

Aleksandra je dodala da je njihova ćerka operisana i da trenutno traje period oporavka i da jedino što im preostaje jeste molitva i strpljenje.

“Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji slijedi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmjerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumijevanju

Related posts

Ostavi komentar