Osam znakova emocionalno nedostupnog muškarca: Evo kako ga prepoznati

Evo koji znakovi pokazuju da je muškarac emotivno nedostupan:

1. Nema bliskih prijatelja – Emocionalno nedostupan čovjek ne zna da podijeli svoja skrivena osjećanja i misli, čak ni sa prijateljima. Možda ima nekoliko prijatelja sa kojima ponekad provede vrijeme, ali nikome od njih ne može da se povjeri.

2. Ne pokazuje mnogo emocija – Ne drži vas za ruku, ne grli vas iznenada, izbjegava nepotrebnu senzualnost, ne ljubi vas… Emotivno nedostupnog muškarca ovakvi gestovi plaše, kao da mu upadate u prostor i zadirete u te emocije koje on u sebi još ne razumije.

3. Odnos sa njim je hladno-vruće – Danas je ludo zaljubljen u vas, a sjutra je odjednom ravnodušan? Obično se muškarac ponaša tako da održava distancu između vas, kako bi spriječio da se razvije prava intimnost. On sam može da se opravdava da mu je teško, da ima svojih problema, a u stvarnosti jednostavno nije spreman za vezu.

4. Ne upoznaje vas sa porodicom, prijateljima – Emocionalno nedostupni ljudi radije podijele svoj život na nekoliko sektora. Ne žele da miješaju svoje društvene krugove i romantične, poslovne i porodične. Ponekad svoje roditelje ne upoznaju ni sa prijateljima.

5. Ne planira sa vama budućnost – Emocionalno nedostupan muškarac neće željeti da razgovara o šansama za vašu vezu u budućnosti. Teme planiranja zajedničke budućnosti pokušaće vješto da izbjegne.

6. Često govori o tome da cijeni svoju nezavisnost – Možda često nagovještava da voli da živi sam, da nikada ne želi brak ili da mu nije jasno kako cio žovot može provesti samo sa jednom osobom.

7. Nesigurni ste u svoju vezu – Ne želi ozbiljnu vezu. Ali umjesto da vam direktno kaže o tome, on vas samo drži “na udici”, tako da se nadate da će se promijeniti. Čini se da obraća pažnju na vas, ali još uvijek niste sigurni u njegove namjere. Kada započnete razgovor o tome, on mijenja temu.

8. Možda vaneće zvati ili pisati vam nekoliko dana – Zreo muškarac će ostati u kontaktu čak i ako je previše zauzet da bi se upoznao. Pronaći će vremena da vas pita kako vam je prošao dan, da bar porazgovara sa vama. Emocionalno nedostupan muškarac može da vam se ne javi danima, a onda odjednom ponovo da se pojavi.

(sensa)

Related posts

Ostavi komentar