Ova četiri horoskopska znaka najčešće vole samo jednom u životu

 

Neki ljudi zaljubljuju se na dnevnoj bazi, dok se nekima to događa samo jednom u životu.  Zvijezde kažu da ova četri horoskopska znaka najčešće vole samo jednu osobu cijeli život:

 

Rak

Kao najvjerniji znak zodijaka, logično je i da Rakovi najčešće vole samo jednu osobu u životu. Jednom kad vam poklone svoje srce, vaše je zauvijek, čak i ako prekinete s njima. Njihovi osjećaji su trajni i zaista treba da gadno pogriješiti kako biste natjerali Raka da vas prestane voljeti.

 

Ribe

Iako njihovi osjećaji nisu toliko intenzivni kao kod Rakova, Ribe su takođe u stanju provesti godine, ako ne i desetine godina obožavajući samo jednu osobu. S obzirom na to da su po prirodi sanjari, teško razlikuju stvarnost od mašte pa su u stanju i u svojoj glavi stvoriti idealiziranu i nerealnu sliku osobe koju vole.

 

Bik

Osobama rođenim u ovom znaku treba  puno vremena da se zaljube i vrlo su oprezni u biranju partnera. Nisu skloni površnim avanturama, već teže ozbiljnim vezama. Baš zato su onim ko ih uspije osvojiti spremne provesti cijeli život.

 

Jarac

Jarčevi su po prirodi tajanstveni ii teško se otvaraju pred drugi ljudima zbog straha od razočarenja. Teško je razbiti njihov štit, a kome to ipak pođe za rukom, dobit će vjernog partnera za cijeli život. Jedno kada steknu vaše povjerenje, neće se libiti da pokažu svoje osjećaje, a obasipat će vas ljubavi sve do kraja života.

(index.hr)

Slični članci

Ostavi komentar