Parti haljine su apsolutni hit ove sezone

Parti haljine su apsolutni hit ove sezone

Party haljine su uvijek investicija u koju vrijedi uložiti kada se radi o našim garderoberima. Bilo da je ljeto, jesen ili zima, jednostavno ne postoji doba godine koje od nas ne zahtijeva da imamo odjevnu kombinaciju koja odgovara svakoj zabavi za koju dobijemo pozivnicu.

 

Ovog puta smo pripremili nekoliko naših favorita koji će vam pomoći da započnete svoju kolekciju ako je tek gradite, odnosno da je dopunite ukoliko mislite da nemate sve što vam je potrebno.

Trendovi nove sezone diktiraju nam stilove i u sferi party haljina za jesen/zima 2018 epohu, sa plišom, satenom i štrasom koji se spajaju kako bi kreirali apsolutno najbolju ponudu koju smo mogli da očekujemo.

Ipak, koliko god da su haljine dobre, postoje drugi faktori koji utiču na elegantni i moderni izgled, koji je od velike važnosti, jer naravno želite da se predstavite u najboljem svjetlu. Pogrešan donji veš može upropastiti vaš izgled, čak iako nosite savršenu haljinu.

Takođe, obratite pažnju na obuću i aksesoare koje sa haljinom kombinujete, jer mogu doprinijeti vašoj pojavi, ili vas pak obilježiti kao nekoga ko pored dobrog stila nije ni prošao.

(Marie Claire Srbija)

Slični članci

Ostavi komentar