Penelope Kruz ukrala šou na Šanel reviji

Nakon što je javnosti nedavno otkrila da je njihova nova ambasadorka postala unuka glumačke dive Grejs Keli, francuska modna kuća Šanel je ove nedjelje organizovala glamuroznu reviju u pariškom Grand Palaisu.

Novu kolekciju visoke mode, prema viziji Šanelove kreativne Direktorke Virdžinije Vard, iz prvih redova i sigurne udaljenosti pratilo je samo nekolicina slavnih dama koje posljednjih godina usko sarađuju s poznatim modnim brendom.

Šanelovoj novoj ambasadorki Šarlot Kaziragi, Francuskinjama Vanesi Paradi i Marion Kotiljard na glamuroznoj reviji, između ostalih, pridružila se i španska glumica, Penelope Kruz. Kako izgleda pogledajte OVDJE

Svečano predstavljanje Šanelove nove kolekcije visoke mode prenošeno uživo, 46-godišnja glumica pratila je u glamuroznom u izdanju u znaku crne haljine sa spuštenim rukavima od tila koje je pridržavala ukrasna kopča na području dekoltea.

Krajem prošle godine svoju dugu, smeđu kosu, koja je postala njen zaštitni znak, Penelope Kruz odlučila je osvježiti plavim pramenovima i podariti joj popularne zavjesa- šiške u duhu 70-ih.

Navedenom imidžu, ako je suditi po njenon izdanju na Šanelovoj reviji, i dalje je vjerna, a među brojnim gostima revije, svojim svečanim stajlingom uspjela je da se posebno istakne.

Kako se vama dopada ovo izdanje prelijepe španske glumice?

Related posts

Ostavi komentar